2777
2789

مادرشوهرم کرده

شوهرت کمک نمیکنه؟

خب اذیتای خاص خودشو داره.ان شالله زود درداتون سپری بشه

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
مادرشوهرم کرده شوهرت کمک نمیکنه؟ خب اذیتای خاص خودشو داره.ان شالله زود درداتون سپری بشه

شوهرم صب تا ظهر نیس وگرنه چرا خیلی کمک حالمه گفتم پرستار بگیرم صب تا ظهر و اما با وضع کرونا نمیشه

فقط میخوام بدونم راه رفتن بد نیس فقط در حد آشپزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم کرده شوهرت کمک نمیکنه؟ خب اذیتای خاص خودشو داره.ان شالله زود درداتون سپری بشه

بارداری برام دعا کن همینجور موندم چه کنم بخدا خیلی اذیتم عمل کنم نمیشه نکنم نمیشه 😔😔😔

بالاخره مادری ،خواهری کسی نیست  ی کسی که باهاش راحت باشی  چون من خودم مادرمو میبردم حموم ...

چرا عزیزم من شیش تا خواهر دارم مادرمم هست ولی من تهرانم اوننا شهرستان خواهرام همه شاغل سه تاشون معلمن یکیش ماماس یکیش آموزشگاه داره یکیش خودش تو یه شهر غریب دیگس هرکدوم یجور گرفتارن بچه و شوهر این حرفا البته امروز با یکیش حرف زدم گفت ک میاد پیشم ولی از شانس زد و گفتن از شنبه مدرسه ها بازه رفتن معلما اجباریه حالا باهام حرف زد ک بعد تعطیلات عمل کنم 

ولی یه سوال خیلی سخته که شما واسه مادرتون اصلاح میکردین؟ الان چن وقته میگذره دیگه برنگشته؟ راضیه مامانت؟

چرا عزیزم من شیش تا خواهر دارم مادرمم هست ولی من تهرانم اوننا شهرستان خواهرام همه شاغل سه تاشون معلم ...

برا مامانم که خیلی سخت بود نمیدونم شاید آدما با هم فرق دارن 

چون مامانم خیلی هیکل بود فک کنم براش سخت بود 

ولی خب هرچه بیشتر رعایت کنی ب نفع خودته 

۱۰ سالی میشه عمل کرده اصلا هم برنگشته خیلی هم راضیه البته ب نظر خودم چون خیلی رعایت کرد عملش خوب در اومد من خودم ۴۰ روز پیشش بودم نمیزاشتم اصلا تکون بخوره.

ولی خالم عمل کرد هیشکی پیشش نبود فقط دو سه روز اول دخترش بود رعایت نکرد اصلا بعد ی سال دوباره برگشت حالا دوباره میخواد عمل کنه.شما که درده رو میکشی هزینه رو هم میدی فقط ۴۰ روز رعایت کن بخدا خوب خوب میشی

بارداری برام دعا کن همینجور موندم چه کنم بخدا خیلی اذیتم عمل کنم نمیشه نکنم نمیشه 😔😔😔

عزیزم چشم حتما توکلت ب خدا باشه ان شالله بهترینها برات پیش بیاد

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
سلام  افتاده‌ی مثانه شما بخاطر زایمان طبیعیتون بوده؟

نه عزیزم افتادگی مثانه بخاطر ضعیف بودن عضلات کف لگن هستش ک تو طول دوران باردای اتفاق میوفته زایمان بد هم میتونه علتش باشه