2777
2789
عنوان

خالکوبی

132 بازدید | 16 پست

اگرضرر خاصی برای بدن نداشته باشد، عکس های موجب فساد اخلاق درآن نباشد جایز است و در هرحال برای وضو و غسل مشکلی ایجاد نمی‌کند...

من خودم با کارای ظریف موافقم اگه مدلی دارین ممنون میشم برام بفرستین🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هرکسی نظری داره😊

راستش برادرهمسایه ما آخوند هستن ومیگن نه اشکالی نداره تاتو و برای زن زینته و میگه برای مرد گناهه

البته میگم هرکسی نظری داره

خودمم خوشم میاد ببینم😁

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
گلم هرکسی نظری داره😊 راستش برادرهمسایه ما آخوند هستن ومیگن نه اشکالی نداره تاتو و برای زن زینته و ...

درستع عزیزم باید تو دید نامحرم نباشه ولی تو مجلسای عروسی با لباس مجلسی خیلی ناز میشه

کاری به گناه وشرع وزیبایش ندارم ولی چرابری همه دردوتحمل کنی وهزینه زیادکنی.

الان برجسب وتتوآماده هست میزنی بی دردسر تازه بزورم پاک میشه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
درستع عزیزم باید تو دید نامحرم نباشه ولی تو مجلسای عروسی با لباس مجلسی خیلی ناز میشه

اره دقیقا

موافقم

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
از کجا تهیه کنم

ازلوازم آرایشیابپرس.

من یباراز مغازه ای که گل سر و اینجورچیزاداشت دیدم خریدم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
آخه طرح هاش درشته طرح ظریفم دیدی

بگردی شایدپیداکردی.

اتفاقا منم دوس دارم تواین روزا میخام برم بگیرم