2777
2789
عنوان

دیر تشکیل شدن قلب جنین

18139 بازدید | 47 پست

سلام دوستان، من هفته هفتم هستم دیروز سونو واژینال انجام دادم دکتر گفت هیچی پیدا نیست قلبش تشکیل نشده، کسی بوده هفته هفتم قلب جنین رو نبینن ولی هفته های بعد سونو بده و تشکیل شده باشه؟ تو رو خدا کمکم کنین خیای ناراحتم بهم گفت احمالا بارداری پوچه، بعد ۲ سال باردار شده بودم.😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۸ برو ک حتما تشکیل بشه

ممکنه هفته دیگه برم تشکیل بشه؟ اخه بتامم روز ۲۹ بارداری ۲۰۰ بود میگم احتنالش کمه نطفه دیر تشکیل شده باشه، اگه قلبش میخواست تشکیل بشه شده بود😭 دکترمم خیلی ناراحت شد معلوم بود خیلی دیره.

به زیاد بخور برای تشکیل قلبش خوبه. عوارض بارداری پوچ لکه بینیه.

به میخوردم همش، لکه بینی تدارم ولی چون زیر دلم درد میکرد هر روز شیاف پروژسترون میزنم میگم شاید دارم شیاف میزنم که تا الان سقط نشده؟

اول ناراحت نباش استرس نگیر تا ۹ هفته صبر کن منم بعد ۳ سال حامله شدم قلبش تشکیل نشد ولی خدارو شکر ۲ ...

هفته چندم رفته بودین که فهمیدین قلبش تشکیل نشده؟ دلیلش نمیدونین چیه؟

به میخوردم همش، لکه بینی تدارم ولی چون زیر دلم درد میکرد هر روز شیاف پروژسترون میزنم میگم شاید دارم ...

اگه خدایی نکرده پوچ باشه با شیاف جاش سفتتر میشه و برای خودت بد میشه ها.

ولی بازم صبر کن . تاریخ شروع اخرین پریودت کی بوده؟

یا الله
نگران نباش هنوز فرصت داری.جنین بود بدون قلب یا کلا جنین نبود؟

نمیدونم دکتر خودش سونو انجام داد گفت چیزی نمیبینم قلبی نمیبینم رشدی نکرده، هفته ۴ رفته بودم همه چی خوب بود فکر کنم ساک حاملگی رو دیده بود.

اینو نمیگم که ته دلت خالی شه ولی چون خودمم ین دوره رو سپری کردم بهت می گم دکتر اگر بارداری پوچ بود تو خونه بزار دفع بشه فقط ۲ ساعت پریود شدید میشد بعد پریود معمولی ( تجربه شخصی) من از کورتاژ ترسیدم نخواستم انگولکم کنن