2777
2789
عنوان

برم یا نه؟؟

82 بازدید | 9 پست

خانواده شوهرمو افطار دعوت کردم همون دو سه روز از ماه رمضون گذشته بود .الان هیچکدومشون دعوتم نکردن حالا اونا هیچی مادرشوهرمم حتی یه تعارف هم نکرد که بریم خونشون بنظرتون برم بدون دعوت یا نه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون بچه های دیگه همیشه خونشون هستن و مادرشوهرمم بچه هاشون نگه میداره تا برن به تفریحشون و اینا برسن و همیشه موقع شام و ناهار اونجان ما کمتر میریم من فکر میکنم که بخاطر اینکه که ما کمتر متوجه حضور اونا اونجا بشیم.چون مادرشوهرم همیشه پیش ما ناله میکنه که از نظر مالی ندارم و همیشه میگه مریضم البته به ما میرسه

ماه رمضان چون اکثرا روزه هستند ،بدون دعوت درست نیست آدم  جایی بره.اگر ماه رمضان نبود اشکالی نداشت.بازم ب ارتباطتتون بستگی داره .ولی روز قبلش زنگ بزنید حتما اطلاع بدید ،مثلا بگید همسرتون یا بچه خاتون دلشون برای مادرشون تنگ شده یا همچین چیزی 

ماه رمضان چون اکثرا روزه هستند ،بدون دعوت درست نیست آدم  جایی بره.اگر ماه رمضان نبود اشکالی ندا ...

اره واقعا درست میگید اگه این طور بود خوب بود متاسفانه اگه سه ماه هم نریم خبری از ما نمیگیره دلم خیلی گرفته بود ناراحتی کردن هم که فایده نداره اما خب ادم دلش میگیره