2777
2789
عنوان

اینجاوکیل یاکسی که حقوق دان باشه داریم؟برای طلاق..

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست
مگه میشه؟من دوسال دادگاه خانواده بودم 

من رفتم دادگاه بعدم رفتم مشاوره اونجا گفت برو راضیش کن معتادم بود شیشه میکشید رفتم بعد ۵ سال تونستم حق طلاق و ازش بگیرم با هم توافق کردیم

مگه میشه؟من دوسال دادگاه خانواده بودم 

شما قبل اینکه هر اقدامی بکنی قبلش حتما پیش یه وکیل برو مشاوره کن خودت به تنهای نمیتونی من کلی مدراک هم داشتم ولی نمیتونستم اگه واقعا قصد جدای داری ومهریه ات روهم میخای صد درصد باید وکیل بگیری 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ چند سری کمپ رفته باش و باز بکشه ومدارکشو داشته باش خیلی راحت

خیلی هم راحت نیست من مدارک کمپ رو داشتم از محل استشهادیه داشتم از کلانتری مدارک دزدی شو داشتم همه مدارکی داشتم ولی بازم قاضی منو علاف میکرد وتعهد میگرفت 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
مهریه رو بگیری خودش  طلاق میده خیالت راحت

پس برم درخواست مهریه بدم ؟بعدچیکارکنم اموالش توقیف بشه نتونه خرید وفروش کنه؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

شما حتما بایه وکیل مشاوره بگیر تا مشکلت حل شه بدون وکیل اصلا هیچ اقدامی نکن

شما  مهریه رو بزار اجرا بگو میخوام زندگی کنم مهریمو هم میخوام برا طلاقت برووکیل بگیر 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
کجا عقد نامه نوشته اعتیاد الان همه معتادن هر اعتیادی حق طلاق رو نمیدن به زن باید اول ثابت کنی معتاده ...

بنظرتون من حق طلاق بگیرم واسه ازدواج یا مهریه اخه میبینم مهریه فایده ای نداره همه میبخشن تاطلاق بگیرن کلی هم طول میکشه طلاق گرفتنشون اعصابشون خوردمیشه حتی یه نفرمیشناسم شوهرش معتادبود چندسال طول کشیدطلاق بگیر تو این مدت ازلحاظ روحی داغون شد پیش روانپزشک میره قرص مصرف میکن