2777
2789
عنوان

تروخدا مامانا به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست
نبات سوخته درست کن بهش بده 

چجوریاس؟واس ۸ ماهه ضرر نداره؟

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم براش عزیزم سوزش پاهاش ازاسهاله زود زود بشور کاملا خشک کن بعد پوشک بزن پماد زینک اکساید وکالاندولا هم عالیه برای رفع سوختگی برای اسهالم اینارو بده بخوره

✅موز
✅سس سیب
✅برنج
✅ماهی،مرغ،گوشت
✅پاستا
✅جو
✅هویج، قارچ،چغندر
✅سیب زمینی
✅تخم مرغ پخته
✅ماست و دوغ

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

کته ماست بده    موز     سیب  اگه شیر میدید خودتون هم ملین نخورید

نه شیرخشک میدم

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

عزیزم اگه موز هم خونه نداری سیب براش رنده کن بده بخوره پسر من هر موقع سیب بهش میدم فردا یکم سفت میشه. یه دونه سیب بهش بده. موز هم که خیلی خوبه. درضمن چون اسهاله آب بهش زیاد بده که آب بدنش کم نشه طفلی خطرناکه. پودر ORS  برای اسهال میدن دکترها دستورش و رو خودش نوشته باید با آب قاطی کنی بدی بخوره اگه شدیده برای اینکه آب بدنش کم نشه

چجوریاس؟واس ۸ ماهه ضرر نداره؟

توی نت سرچ کن مدل درست کردنشو 

یک ذره بهش میدی زود خوب میشه 

ضرر نداره 

اگر بزرگتر بود چیز دیگه بهت میگفتم بهش بدی اما زیر یه سال نبات سوخته یه کوچولو درست کن آبشو بهش توک قاشق بده 

شیرخشک مخصوص هم هست بهش بده 

واسه سوختگیشم یه پمادی هست بهش میگن پماد سوختگی بوی ماهی میده بخر بزن به پاهاش زود خوب میشه به امید خدا

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

موز  کته. برااسهال خوبه 

براپاهش ببین چی بهش میسازه 

آد. کرم جی. کالاندولا ‌

فیروز 

اما من بچه خواهرم بدجوری سوخت براش سودوکرم. زدن خیلی عالی بود یکم قیمتش نسبت ب بقیه بالاس اونم زیاد نیس مثلا نود تومن اینا

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الهی بمیرم براش عزیزم سوزش پاهاش ازاسهاله زود زود بشور کاملا خشک کن بعد پوشک بزن پماد زینک اکساید وک ...

عزیزم باورکن از دیشب شاید ده یازده دفه پی پی کرده هر دفه شستمش زین اکسایدم زدم ولی جیغ و دادش میره هوا الانم به زور تو بغلم خابیده اونم لخت

یبار بچه ام اسهال بود یکی گفت خود نعنا یا نعنا خشک رو با اب بزار بجوشه ابش تقریبا سبز رنگ میشه یکم (کم بده  یا با اب قاطی کن یا قبلش خودت بخور چون ممکنه خیلی غلیظ باشه)از اونو با نبات بده بچه ات بخوره برا اسهال خوبه 

من اینکارو کردم اسهال کاملا قطع نشد ولی خیلی خیلی بهترشد

من پسرم وحشتناک1هفته اسهال گرفته بود انگار شلنگ آب بسته بودن بردمش دکتر جلویه دکتره از مای ببیبش همینجوری داشت میریخت دکتره داد زد گف ببرینش سریع بستریش کنین ولی چون شبی500بود نکردم دکتره پودر داد با ی قطره فرداش خوب شد خداروشکر چ روزایی بود اه اه

عزیزم اگه موز هم خونه نداری سیب براش رنده کن بده بخوره پسر من هر موقع سیب بهش میدم فردا یکم سفت میشه ...

الهی بمیرم براش امروز درست اب و غذاهم نخورده😢😭😔