2777
2789
عنوان

تروخدا مامانا به دادم برسین

295 بازدید | 39 پست

پسرم از دیروز اسهاله بعضی وختا ابکی و بعضی وختا بلغمی خیلی حالش بده دکتر بردم شربت داده ولی خوب نشده خودشم ۸ ماهشه اصلن نخابیده همش گریه میکنه و پاهاشم سوخته😢چیکار کنم راهی سراغ دارین واس کاهش درد؟چون همش داره زور میزنه😭😭

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

موزبرای اسهال خوبه ..بخاطردندوناش ..پودرکیدی لاکت هم خوبه...پاهاشم کرم کالاندولابزن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بهش غذا بده یکم معدش پر شد موز بده دو ساعته اوکی میشه بعد میای دنبال مسهل میگردی نگران نباش البته نمیدونم به بچه ۸ ماهه میشه میوه داد یا نه

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزبرای اسهال خوبه ..بخاطردندوناش ..پودرکیدی لاکت هم خوبه...پاهاشم کرم کالاندولابزن

دیشب بهش موزم دادم ولی خوب نشده

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏