2777
2789
عنوان

کیاهم افطاری میخورن هم شام

130 بازدید | 16 پست

من افطاریه تیکه نون باپنیرمیخورم وشامم زیادنمیخورم خیلی بدون سحریم روزه میگیرم

ولی حس میکنم زیادمیخورم ولاغرنشدم اصلا

شماچی هم افطارمیخورین هم شام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روزه کسی لاغر نمیشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من شام نميخورم ولي سحري حتما ميخورم 

افطار ميخورم

بجاي شامم اجيلو ميوه و اينجور چيزا ميخورم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من هم افطار هم شام هم سحر برنامه مانکن دارم کالریامو مینویسم روزی میانگین شش صد کم میخورم ولی هر سه ...

منم مثه تو بودم البته هزارو صد کالری میخوردم ک ریزش مو گرفتم,مکمل میخوری؟

منم مثه تو بودم البته هزارو صد کالری میخوردم ک ریزش مو گرفتم,مکمل میخوری؟

سعی کن پانصئ کمتر از حدت بخوری بهتره ریزش مو نمیگیری ماهی دوکیلو کم میکنی بهتراز زود کم کردن و ریزش موهستش نه ولت من فقط ویتامین دی دوهفته یکبار میخورم چون کمه ویتامین دیم ریزش موم ندارم چون از همه گروها میخورم ولی کمتر

خب ازنظرمن همون آش اصلاسبک نیست  یااینکه بخوای یه دونه نون باپنیربخوری

آش آدمو زود گرسنه میکنه 

اون لحظه به قول شما خیلی آدم احساس سنگینی میکنه خودمم خیلی سنگین شدم با اینکه نفخ حبوبات شو گرفته بودم اما آدم زود گرسنه میشه

من شیعم،حیدر آقامه