2777
2789
عنوان

مهریه

320 بازدید | 54 پست

سلام دوستان.فردا میخوام برم مهریه ام رو بزارم اجرا کسی میدونه از کجا باید شروع کنم؟

قصدم طلاقه

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای وکیل بگیری که وکیل برات انحام میده اگه نه باید با شناسنامت بری محضری که عقد کردی برات اجراییه صادر کنن بعدش باید بری اداره پست تا اجراییه رو پست کنی به آدرس شوهرت بعدش دوباره میری محضر تا برگه‌های اجراییه رو ببری اداره اجرا بعدش دیگه دادگاه و بقیه کارا حالا چرا میخوای جدا شی عزیزم

چرا میخای طلاق بگیری ؟

شکاک خودخواه ومغرور زورگوئه خسته شدم دیگه

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍
شناسنامه و كارت ملى و سند ازدواجت رو ميبرى از تمام صفحات سند ازدواجت حتى صفحات خالى يك سرى كپى ميگي ...

دفتریکه عقد کردیم شهرستانه حتما باید برم اونجا؟

اگه مرد سند و ملك و مالى به اسم اش باشه موظفه مهريه زن رو تمام و كمال پرداخت كنه

عزیزم انقدر کلک ها زیاد شده مگه به همین آسونی میشه جاریم میخواست مهریشو بگیره برادر شوهرم خونه داشت زد به اسم پدر شوهرم که مهریه نده

اگه میخوای وکیل بگیری که وکیل برات انحام میده اگه نه باید با شناسنامت بری محضری که عقد کردی برات اجر ...

شکاک خودخواه ومغرور زورگوئه خسته شدم دیگ

اگه مرد سند و ملك و مالى به اسم اش باشه موظفه مهريه زن رو تمام و كمال پرداخت كنه

ی خونه تو روستا داره و ی 30تا پول رهن خونه