2777
2789
عنوان

انقد که تو خونه به موهام نمیرسم...

371 بازدید | 34 پست

الان که یه ذره درست کردومو یه ور کردم شوهرم یه نگایی کرده ومیگه خوشکل موشکل شدی ماشاالله😂 کیا شبیه منن و تو خونه همیشه موهاشونو سفت جمع میکنن

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

منم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا الان که هوا گرمه با کلیپس جمع میکنم بالا فقط 

من سرد باشه گرم باشه جمع میکنم

اگر تو خونه خودت همیشه درست کنی دیگ شوهرت تو خیابون به کسی نگاه نمیکنه  جلوی بچه ها هم آدم تاب ...

اخه خیلی سخته باز بذارم

من همیشه موهام بازه ولی وقتی بخوام برم بیرون یا بخوابم می بافم 

یادمه ۷ سال پیش از تو یوتیوب کلی بافت مو و شینیون یاد گرفتم رو سر خودم انجام دادم اما الان  موهای همرو درست می کنم ولی چون دوست دارم موهام باز باشه موهای خودم و درست نمی کنم 😂

من که اگه موهام خورشید هم باشه واسش مهم نیست😁😄

البته چون شوهرم موهای خیلی لخت دوست داره منم موهام یکم حالت داره بیشتر دلیلشه که میبندم

اخه خیلی سخته باز بذارم

کوتاه کن پسرونه بزن

شوهر من میگه این زندگی خودته دنیای خودته هرکار میخوای با موهات بکن نهایتش بد بشه دوباره رشد میکنه

رنگی بزن کوتاه کن فشن بزن فر کن  هرچی

عاشق تنوعه