2777
2789

شما چطور تونستین برین بیرون مثلا پیاده روی ،بازار ،یا ....اخه ادم که نمیتونه تو خونه زندانی بشه یا اینکه شاید یهویی هوس کنی بری بیرون و دیگه وقت نباشه زنگ بزنی کسی بیاد پیش بچه ها  یا مسافرت رفتن و....آخه من بچه اولم ۳.۵ سالشه 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل همه بچه دارا دو سال اسيري تو خونه بعدش كه دو ساله شدن سه تا شونو باهم ميبري آروم آروم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من همیشه پیش خواهرم ،مامانم ،مادرشوهرم ، بعضی وقتا خواهرشوهرم میزارم همه جا هم میرم 

مسافرت چی ؟؟؟من متاسفانه مادر شوهرم به رحمت خدا رفته وگرنه غمی نداشتم ......مادرم نیم ساعت با اینجا فاصله دارن یعنی برا بیرون رفتن از یه روز قبل باید برنامه بریزم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
من همیشه پیش خواهرم ،مامانم ،مادرشوهرم ، بعضی وقتا خواهرشوهرم میزارم همه جا هم میرم 

ببخشید که می پرسم منم دوقلوهام پسرن میشه بگین از کی سخت میشه نگهداریشون؟؟و درکل چه سنی برا مسافرت رفتن خوبه؟؟

ببخشید که می پرسم منم دوقلوهام پسرن میشه بگین از کی سخت میشه نگهداریشون؟؟و درکل چه سنی برا مسافرت رف ...

بچه دوقلو کلا سخته نگهداریش، باید حتما کمکی داشته باشی ،مسافرت هم من اِن ۱۸ ماهگشونه تا حالا نبردم چون بدنشون ضعیفه نسبت به بچه های دیگه نمیشه 

بچه دوقلو کلا سخته نگهداریش، باید حتما کمکی داشته باشی ،مسافرت هم من اِن ۱۸ ماهگشونه تا حالا نبردم چ ...

یعنی یک سالگی به بعد هم سخته؟؟