2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از امروز قابل معامله هست میشه بپرسین چقدر سهام خریده بودن الان چندتا سهام شده؟

بله امروز بازگشایی شد دیگه

چن سال پیش ۷۰ میلیون خریده بودن

آموزش بورس از مبتدی تا حرفه ای به همراه تحلیل و سیگنال های طلایی , این لینک رو در قسمت جستجو تلگرام بزنید تا بالا بیاد navasanbazrexa@

گشایش نماد #گشان در تابلو نارنجي بازار پايه

كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت توسعه بين المللي صنعت گردشگري پديده شانديز (گشان1) امروز شنبه مورخ 1399/02/20 در تابلو پايه نارنجي بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد. در اين خصوص توجه به موارد زير ضروري است:

1) محدوديت حجمي (حداكثر تعداد اوراق در هر سفارش) در نماد معاملاتي مذكور به ميزان 200،000 سهم تعيين مي گردد. 

2) کارگزاران مي بايست دسترسي معامله گران برخط (آنلاين) جهت ورود سفارش و انجام معامله در تابلو پايه نارنجي ( گروه معاملاتي C1) را فعال نمايند. 

مديريت عمليات بازارهاي خارج از بورس

@navasanbazrexa

آموزش بورس از مبتدی تا حرفه ای به همراه تحلیل و سیگنال های طلایی , این لینک رو در قسمت جستجو تلگرام بزنید تا بالا بیاد navasanbazrexa@
گشایش نماد #گشان در تابلو نارنجي بازار پايه كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند ...

ممنونم. اینارو میدونم. سوال من چیز دیگه ای هست من که سال ۹۲ ، هزار سهم خریدم چرا الان برام میاره ده هزار سهم قابل معامله 

فقط خدا 
ممنونم. اینارو میدونم. سوال من چیز دیگه ای هست من که سال ۹۲ ، هزار سهم خریدم چرا الان برام میاره ده ...

میدونی چن سال پولتون مونده

برای جبران ضررتون هس دیگه