2777
2789

کدومتون راجه مگالودون شنیده 

یه گونه از کوسه بوده ک میلیون ها سال قبل زندگی می‌کرده تو اقیانوس طولش سی متر بوده اندازه دندوناش ببست سانتی متر و وزنش ۱۰۰ تن!

یه چیزی بزرگ تر از تی رکس ک منقرض شده ولی هنوز گمانه زنی هایی وجود دارع ک مگالودون هنوز اعماق اقیانوس منتظر شکاره!😱

چیزایی ک تو فیلما دیدید یه چیزی عظیم ترش رو حتی تصور کنید اونطوری بوده

عاشقم❤️

من خیلی چیزای زیر آب رو دوست دارم 

دنیای عجیبیه واقعا 

این ک میگی رو من دیدم 

و خیلی ترسناک بود البته توی فیلم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی چیزای زیر آب رو دوست دارم دنیای عجیبیه واقعا این ک میگی رو من دیدم و خیلی ترسناک بود البته ت ...

اره حالا تو موزه ها احتمالا هست باقیماندش عکساشم تو نت هست معلوم نیست قیافش دقیقا چه شکلی بوده ولی با این توصیفات واقعا ترسناک بوده...

عاشقم❤️

اره حالا تو موزه ها احتمالا هست باقیماندش عکساشم تو نت هست معلوم نیست قیافش دقیقا چه شکلی بوده ولی ب ...

آره 

یا چند تا کلیپ از کوسه های مختلف هم دیدم پشمام ریخت 

چ برسه به اونا دیگه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اره واقعا حس خاصیه یه بار سوار کشتی بشی تو دریادوست دارم تجربش کنم

منم خیلی دوست دارم 

بهم هیجان میده