من یه خاله دارم ب (خوشش نمیاد)معروفه من تو رفتار با خانواده ی شوهر ایشون رو الگو قرار دادم چون هم بهترین عروسه هم نمیزاره اذیتش کنن
کار خاصی لازم نیست بکنی عزیزم من ازخالم یاد گرفتم اگ مهمون رودروایسی دارو بچه دار اومد خونم ک ازقضا مادرشم پررو و بی شخصیت تشریف داشت و مثل شما ک با شنیدن تذکر صاحبخونه بازم کار خودشو کرد و جلوی بچه هاش رو نگرفت اول میرم جایی ک بچه ها هستن خودمو مشغول کاری نشون میدم بعد موقع برگشت مثلا چشمم میفته ب بچه ها و جوری نگاه می کنم ک خوشم نمیاد بچه ها ب فلان چیزم دست بزنن و هی میگم مثلا امیر دست نزن خراب میشه یا فلان چیز رو بزار سرجاش اگ بشکنه از جهیزیه ی مامانت برمیدارم(باخنده) دیگ پذیرایی و معاشرت نمی کنم ک بفهمن دارم بچه های اونارو جمع می کنم و کم کم جدی میشم بچه هاشون رو میکشم بیرون از مکان مورد نظرم😂😂اکثرا مشکلم با بچه ی جاریمه ک خیلی شلوغه مادرشم گیج نگم برات هروقت میومدن خونم میرفت سراغ میز آرایشم و کلا دست میزد بهم میریخت میرفت بالای تخت یخچالمو باز میکرد صندلی میزاشت مطمئن بشه خوراکی نداریم😐مادروپدرشم انگار ن انگااااار ینی خونمو میترکوند بیشور😒برادرشم مستقیم میرفت سراغ تلویزیون و میز و دکور
آی حرص میخوردم اوایل عروسیم بود ولی الان میدونن خوشم نمیاد خودشون بچشون رو جمع می کنن
ولی حدود ۶ماه شایدم بیشتر زمان برد متوجه بشن خوشم نمیاد تو خونم بچه شون رو آزاد بزارن😐
منک کلفت خونه ی باباشون نیستم خونمو بهم بریزن جلو مهمون خجالت بکشم هیچ ی خونه تکونی هم فرداش بیفته گردنم مهمون باید انصاف داشته باشه وگرنه باید بدترازاینا جوابشون رو داد