2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمونه چی بخرم !؟

998 بازدید | 9 پست
سلام
بچه ها امروز سالگرد ازدواجمونه همسرم اهل کادو نیست ولی دوست دارم یه چیز موندگار واسش بگیرم چی بگیرم؟
هر پیشنهادی دارین بدین واسه سورپرایزش .
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه شام مفصل دو نفره حالا یا بیرون یا تو خونه درست کن ............خودتم کلی خوش تیپ کن
کادو ها خیلی تکراری شدن در سال هم که باید چند بار کادو بگیریم مثل تولد،سالگرد ازدواج،ولنتاین ،روز مرد ،عید هم که عیدی بگیریم ..........
پس سعی کن بجای کادو شب خوبی با هم داشته باشید عزیزم
سلام نوشین جون
امروز سالگرد ازدواج ما هم هست (مبارکمون باشه هه هه ههههههههههههههههههههه)
من میخوام کیک بخرم و شوشو چون ماکارونی رو از همه غذاها بیشتر دوست داره براش درست کنم و به گفته سحر جون تیپ هم بزنم دو نفری
خواهرم زنگ زده بود می خواستن شام بیان خونمون اما گفتن نه ، نه اینکه دوست نداشتم بیان حوصله مهمون داری نداشتم خودمون دوتا بهتره
مانیا جونم مرسی اگه زحمت نباشه واست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلااااااااام لیلی جونم مبارک باشه اتفاقا شوهرم زنگ زده که من الان میام نهار فسنجون بزار ...فکر میکنه نیم ساعته حاضره هههههههه
با شام موافقم
مامان زی زی جون تولدم نیست که ... سالگرد ازدواج یه جشن دونفره اس اخه !!