2777
2789

سلام دوستان راسش من دوساله تو اقدامم ولی هیچ نتیجه ایی نگرفتم چند ماهه پیش مینو موحدی میرفتم راضی بودم تشخیص داد کیست دارم و برام قرص ال دی نوشت این ماه قرصو قطع کردم دوسو روز قبل از تاریخ پریودم چند تا لکه دیدم و تمام الان ده روز از تاریخ پریودم میگذره ولی هیچ خبری نیس تست زدم منفیه هر چقدرم این چند وقت با مطب خانم دکتر مینو موحدی تماس گرفتم که برم واسه ویزیت میگه خانم های غیر باردار به خاطر شرایط کرونا قبول نمیکنیم من الان نمیدونم باید چیکار کنم میخواستم بدونم شما دکتر خوبی سراغ دارین که در این وضیت خانم های غیر باردارم ویزیت کنه و کارش خوبه باشه من بتونم زود تر مامان بشم😔😔

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

خواهر شوهر من میخواست حامله بشه رفت پیش دکتر نوشین جهرمی زاده چندماه رفت باردار شد.. دیروزم نی نیش بدنیا اومد😍

کار دکترش عالیه

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
خواهر شوهر من میخواست حامله بشه رفت پیش دکتر نوشین جهرمی زاده چندماه رفت باردار شد.. دیروزم نی نیش ب ...

عزیزم مبارکه الان پذیرش دارن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینو موحدی دکتر خوبیه ولی زیادی سرش شلوغه آدم عصبی میشه میره اونجا برو دلپاک یگانه مطب چهارراه هشت ...

اونم کارش به اندازه موحدی خوبه؟؟

تقاطع خیابان هشت بهشت شرقی و خیابان حمزه ، طبقه فوقانی بانک صادرات ، ساختمان هفت آسمان، طبقه اول ، واحد 2..

شماره تلفن 32662983..

زنگ بزن وقت بگیر.. خواهر شوهرم پیش مقاره میرفت یکسال اصلا باردار نشد چندماه رفت پیش جهرمی باردار شد.. دکتر خودمم سمیره دلپاک یگانه اونم عالیه

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
تقاطع خیابان هشت بهشت شرقی و خیابان حمزه ، طبقه فوقانی بانک صادرات ، ساختمان هفت آسمان، طبقه اول ، و ...

خیلیییییی ممنونم بخدا لطف کردی خدا هرچی میخوای بهت بده

خیلیییییی ممنونم بخدا لطف کردی خدا هرچی میخوای بهت بده

اگه بری پیشش باهات شرط میبندم‌ چندماه دیگه میای خبر بارداریتو میدی بهم ایشالله