2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که قبلا طلاق گرفته

637 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲۲ سالمه یه ساله که تو محیط کارم با یه پسری آشنا شدم خیلی هم دوسش دارم ولی قبلا یه بار عقد کرده و جدا شده اولش زیاد برام مهم نبود ولی الان تا حرف ازدواجو میزنه استرس میگیرم هرسری که ازش میپرسم چرا بهم خورد جوابای مختلف میده یه بار میگه میخواس اخاذی کنه یه بار میگه مامانش بد بود یه بار میگه به خونوادم بی احترامی کرد ..قرار بود عید بیان ولی بعد یه مسائلی پیش اومد که نشد حالام انقد ذهنم بهم ریختس اصلانمیدونم چیکار کنم و دوس ندارم حالا حالا ها بیان ..خیلی استرس دارمو پشیمونم ازینکه اون موقع به این موضوع اهمیت ندادمو باهاش دوست شدم الانم خیلی بهش علاقه دارمم تروخدا راهنماییم کنین ☹

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من اشتباهه با مرد مطلقه ازدواج اون بره با یک مطلقه ازدواج کنه چون درکشون از هم بیشتره

این نظر شخصی منه

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

باید خیلی پیگیر باشی و ببینی علت جدایی چی بود چون خیلی موضوع مهمیه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اگه اخلاقش خوبه اشکال نداره میتونه شوهر خوبی برات باشه اصلا شایدم واقعا راست میگه باید فکرتو خراب نکنی الکی عزیزم

خواهرای گلم اگه میشه واسه مشکلم پنج تا صلوات بفرستین🙏   

علت جدایی رو باید از هر دو نفر بپرسید

حتما با همسر قبلیش صحبت کنید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عزیزم تا دلیل واقعی رو نفهمیدی تن به عقدو خواستگاری نده.حتی شده بری از خود دختره بپرسی.من کسی میشناسم طرف پسر عموش بود و طلاق گرفته بود امد خواستگاریش و همه چیو انداخته بود گردن خانم قبلیش و خودشو مبرا از همه چی بعد چند ماه گند اخلاق مزخرف و دست بزنشو بی احترامیاش در امد

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏
اول از همه از خودس و خانوادشو دوست و آشنا و همسر قبلیش میرین تحقیقات می کنین

آخه یه بار بهش گفتم گفت اگه بخوای بهت میدم آدرسشو ولی بدون راستشو نمیگه و بیشرف تر از این حرفاستو منو خراب میکنه 

اگه اخلاقش خوبه اشکال نداره میتونه شوهر خوبی برات باشه اصلا شایدم واقعا راست میگه باید فکرتو خراب نک ...

اخلاقش که خییلی خووبه ولی خب منم میترسم