2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که قبلا طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 21 پست
آخه یه بار بهش گفتم گفت اگه بخوای بهت میدم آدرسشو ولی بدون راستشو نمیگه و بیشرف تر از این حرفاستو من ...

بلاخره از اون اقا یکم سوال کن بعد با اون خانم صحبت کن خودت دستت پیاد کی دروغ میگه کی راست

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏
آخه یه بار بهش گفتم گفت اگه بخوای بهت میدم آدرسشو ولی بدون راستشو نمیگه و بیشرف تر از این حرفاستو من ...

عیب نداره، بازم تو آدرس و بگیر...

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تحقیق آدرس زن سابقشو بگیر بپرس دلیل طلاقو پسره چند سالشه؟

۲۸سالشه میگه آدرسشو بخوای میدم ولی اون نمیاد راستشو بگه منو خراب میکنه

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

داشتم فکر میکردم اگه یه نفر بیاد بگه میخوام با شوهر سابقت ازدواج کنم دلیل جداییتون چی بوده اصلا جوابشو میدم یا نه؟دیگه یه رابطه ای که تموم شده به نظرم اصلا درست نیست برید اون خانم رو درگیر کنید سوال جواب کنید!

داشتم فکر میکردم اگه یه نفر بیاد بگه میخوام با شوهر سابقت ازدواج کنم دلیل جداییتون چی بوده اصلا جواب ...

بله اینم هست امکان داره اصلا جوابمو نده 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

دایی من ۲ سال پیش جدا شد تو عقد .یکم خانواده داییم دخالت کردن . وکلا توافقی جدا شدن ولی دایی ادم خوب سالمی بود .امسال ازدواج کرد با یه دختر.ولی این بار اجازه دخالت به هیچ کس نداد و مثل کوه پشت زنشه.

در کل میخوام بگم چه دختر چه پسر وقتی طلاق میگرین دلیل نمیشه بگی ادم ها بدی هستن حق ازدواج ندارن.قسمت بود حتما باهم نساختن .

تحقیق کن از همسر اولش حالا چه بد بگه یا خوب.

و دوما اگه میبینی نمیتونی کنار بیای زود تصمیم به ازدواج باهاش نگیر

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟