سلام بچه ها من الان شش هفتمه و هنوز ب کسی نگفتم باردارم حتی خانواده خودم.حداقل هم تا وقتی از قلبش مطمئن نباشم نمیگم.البته همسرم ک میگه تا غربالگری اول.خودمم خیلی باهاش موافقم چون خدانکرده مشکلی باشه دیگه حرف و حدیث هارو نمیشه جمع کرد.فقط یچیزی ذهنمو مشغول کرده اونم اینک اگر خانواده ها مخصوصا خانواده همسرم گله مند بشن ک چرا زودتر نگفتین و یا صبر میکردی میزاییدی بعد میگفتی یا یچیز تو این مایه ها چی جوابشونو بدم؟بگم چرا سه ماه پنهان کردم ازشون؟
میگن به بچه اول قبل از اینکه نفهمیدین جنسیت چیه نگید باردارید.
کیا میگن دقیقا؟😂
همیشه توکلت به خدا باشه وامید وار باش؛ نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم زندگی شیرین می شود خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁 نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم پس احترامتو دوس داری نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
میگن به بچه اول قبل از اینکه نفهمیدین جنسیت چیه نگید باردارید.
با جنسیتش اصلا مشکلی نداریم هرچی باشه کنار میاد برای هر دو جنسم به خیال خودش اسم انتخاب کرده فقط نمیتونه صبر کنه هر روز میاد شکممو بوس میکنه میگه پس کی نی نیمون به دنیا میاد😩
همیشه توکلت به خدا باشه وامید وار باش؛ نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم زندگی شیرین می شود خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
با جنسیتش اصلا مشکلی نداریم هرچی باشه کنار میاد برای هر دو جنسم به خیال خودش اسم انتخاب کرده فقط نمی ...
دقیقا حرف روانشناسا همینه .اگه زود به بچه بگی هر روز منتظره و ممکنه افسرده و ناامید بشه .بعدش هزار جور فکر و افکار تا موقع تولد سراغش میاد که حسادت ممکنه باشه.بعد از مشخص شدن جنسیت و حتی شده دیر تر باید خبر داده بشه.بعدشم یه نکته به شما بگم اینکه نی نی گلتون به دنیا اومد بچه بزرگتر رو با اسم تو بزرگ شدی خطاب نکنید و بگید مثلا تو ۴ سالته نی نی انقدشه تا حساس نشه.
حالا شما گفتی اشکال نداره عزیزم.به سلامتی و دل خدش
عزیزم من سر کنجکاوی رفتم تاپیک ها تو خوندم . چه جالب 20 /2 97 دو دل بودی بچه دار بشی یا ن . 20 /2/ امسال تاپیک زدی خبر بارداریم رو کی بدم . خدا برات نگه داره برای منتظرای نی نی دعا کن
دقیقا حرف روانشناسا همینه .اگه زود به بچه بگی هر روز منتظره و ممکنه افسرده و ناامید بشه .بعدش هزار ج ...
اهان منظورتون این بود به بچه اول نگیم
فکر کردم میگین به هیجکس تاااا تعیین جنسیت چیزی نگین
عزیزم من سر کنجکاوی رفتم تاپیک ها تو خوندم . چه جالب 20 /2 97 دو دل بودی بچه دار بشی یا ن . 20 /2/ ا ...
رفتم خوندم تاپیک دوسال پیشو
خداروشکر ۶ماه بعد از اون تاپیک مشکلمون حل شد.هرچند بین خانواده خودم و خانواده همسرم هنوزم قطع ارتباطه ولی حداقل دیگه خودمون با خانوادم رفت و امد داریم.