2777
2789
عنوان

خبر بارداری

350 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من الان شش هفتمه و هنوز ب کسی نگفتم باردارم حتی خانواده خودم.حداقل هم تا وقتی از قلبش مطمئن نباشم نمیگم.البته همسرم ک میگه تا غربالگری اول.خودمم خیلی باهاش موافقم چون خدانکرده مشکلی باشه دیگه حرف و حدیث هارو نمیشه جمع کرد.فقط یچیزی ذهنمو مشغول کرده اونم اینک اگر خانواده ها مخصوصا خانواده همسرم گله مند بشن ک چرا زودتر نگفتین و یا صبر میکردی میزاییدی بعد میگفتی یا یچیز تو این مایه ها چی جوابشونو بدم؟بگم چرا سه ماه پنهان کردم ازشون؟

بگو خواستم سوپرایز شید.... 

😑

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا سه ماه میگذره بعد به همه میگن خانواده خودتو نمیدونم .مثلا اگه ویارت شدید باشه فقط خانواده خودت میتونن کمک کنن اونوقت اگه نگی خب سختت میشه.بازم تا جایی که ویار نداشتی میتونی به کسی نگی .

خدایا شکرت🙏🙏😊

منم یازده هفتمه دیروز بهشون گفتم.بگو خودمم دیر متوجه شدم باردارم دیگه آزمایشو اینا دادم مشکوک بود آزمایشم طول کشید

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من خالم دیگه شکمش وسط حال بود گفت 😂البته آنقدر ضایع بود همه فهمیده بودن

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
خب میگن همون اولشم میگفتین سورپرایز میشدیم😂

خب بگو به تو چه🤐☹

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

من سر بارداری اولم تا تعیین جنسیت نگفتم کسی هم گله نکرد ولی سر دومی بعد از شنیدن صدای قلبش هفته ی گذشته اطلاع دادیم چون دخترم همش میپرید روم باید بهش میگفتم که حواسش باشه اونم از ذوقش دوست داشت به بقیه خبر بده

بگو نمیدونستم باردارم . بگو از ترس کرونا نه دکتر رفتم نه آزمایش نه سونو . 

بعدشم اگه گفتن تهوع و اینا داشتی شک نکردی بگو فکر کردم مسموم شدم

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

بگو علائم اولیه نداشتم تازه فهمیدم

خیلیها بعد دوسه ماه میفهمن

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

بگو من این سورپرایز رو بیشتر دوست دارم ،مشکلیه؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!