2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهرم حسابی ناراحتم کرد + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 99 پست

طفلی خواهر شوهرت چه قدر دلم براش سوخت

منم با مادر شوهر مینا ومامانمینا تقریبا تو یه محلیم  وهمین طور برادرم وبرادر شوهرم همشون عید خونه هیچ کدوم نرفتیم به جز خونه مامان بابام و مادر شوهرم البته با رعایت واقعا نمیشه نرفت

در ضمن شمام خیلی دیر قرنطينه رو شروع کردین 

ما از اول اسفند هیچ جا نمی رفتیم دیگه الان چند تا تیکه جنس میخواستم یکی دو روزه رفتم بیرون

من شیعم،حیدر آقامه  

اخی چقدر بچه اتو دوس دارن، مسج داده برای دل تنگی 💙،حرف بدی نزده احتمالا دلتنگی زیاد بهش فشار اورده، شما هم چیز بدی جداب ندادی، هیچ دلیلی برای ناراحتی نیست، اون دل تنگه و شما میخوای از بچه ات محافظت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیر قرنطینه رو شروع کردین بهر حال....   ولی سعی کن  تماس تصویری رو بگیری باهاش

جواب منو بخون لطفا

عکسشو گذاشتم

ارررره دیر بوده

راستش زیاد موفق نبودیم قبلش

نمیتونستن قبول کنن

نوه اول هست واسه اینه 

ببین من نوه ی اولشون رو هم دیدم چه جور رفتار میکنن تازه من بچه ی پسر سوگولیشونو تو شکم دارم اینطور میکنن ناراحت نشو از دستم ولی خدا رو شکر کن 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

خلاصه که تو رو دربایسی قرار نگیر

چند روز پیش‌هم مادرشوهرم‌هی زنگ‌زد گفت بیا اینجا دختر خواهرشوهرمم‌بود گفت با پسرم‌با هم‌بازی کنن

منم باردارم خیلی میترسم‌نرفتم

دیشب فهمیدیم هم‌مادرشوهرم‌تب و لرز و بدن‌درد و گلود درد گرفته هم دخترخواهرشوهرم

اگه رفته بودم‌تا الان‌سکته کرده بودم از استرس 

بنویس آخی عزیزم، خب دو هفته خونه قرنطینه شو جایی نرو ماسک و دستکش و موارد بهدلشتی و ضدعفونی هم‌رعایت ...

اتفاقاً دیروز بهشون گفتم گفتن تا کی میخوای این قضیه ادامه داشته باشه گفتم که اگر شما دو هفته جایی نری این موارد را رعایت کنید میشه با هم رفت و آمد کرد که اونا هم خندیدند و چیزی نگفتند