2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهرم حسابی ناراحتم کرد + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس آخی عزیزم، خب دو هفته خونه قرنطینه شو جایی نرو ماسک و دستکش و موارد بهدلشتی و ضدعفونی هم‌رعایت کن‌بعد بیا عشقت‌رو ببین

حالا واقعا انقدرررر عاشقه یا الان یهو محبتش قلمبه زده بیرون؟

خواهر شوهرم  40 سالشه مجرده خیلی بچمو دوست داره عذاب وجدان گرفتم

عزيزم چي ميشه ببريش 

گناه داره خوب 

كرونا كه كمتر شده 

برو امشب 

همه چيزو رعايت كن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  
🤣🤣🤣🤣🤣 خدا نکشت

وااا خب ببر از فاصله دورتر ببینش...عجبا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

باهاش همدردی کن بگو آخی میفهمم منم خیلی سختمه وای ایشاالله این دورانم تموم میشه  دعا کن بخیر بگذره 

باهم تماس تصویری بگیرید

اگ سالمن علائم ندارن بنظرم خیلی سخت گرفتی

من و اقوام نزدیکم در ارتباطیم ...

این نظر منه

ببین اگ خواهرشوهرت قلبا بچه تو دوست داره(ظاهر سازی نیس)بزار برادر زاده شو ببینه

من عاشق خواهرزادمم واقعا درک میکنم چقد دلش واس بچه برادرش تنگ شده