2777
2789
عنوان

چی بزنم به موهام که موخوره نگیرن؟

72 بازدید | 8 پست

موهام پررر از مو خوره ان میخوام کوتاه کنم

شما چی استفاده میکنید که موخوره نزنه ؟؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن تراپی

روغن چی

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
وازلین عالیه

زیتون_نارگیل_آووکادو_آملا و‌..همه اینا خوبن.بعد حموم وقتی موهات نم دار بود بزن.البته قبلش موخوره هاتو کوتاه کن...ماهی یبارم دوسانت نوک گیری کن

خداروشکر⁦♥️⁩🌺
روغن چی

روعن گیاهی 

زیتون کنجد بادام ولی سیاهدونه از همش بهتره هفته ای بکبار تا دو بار با تومه به خشکی موهات قبل حمام موهات چرب کن بعد نیم تا یک ساعت برو حمام

همیشه بعد حمام وقتی موها نم داره دوتا سه قطره روغن سیاهدونه بمال کف دستات و ساقه موهات ماساژ بده(مو نم دار باشه که چرب نشه)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
روعن گیاهی  زیتون کنجد بادام ولی سیاهدونه از همش بهتره هفته ای بکبار تا دو بار با تومه به خشکی ...

ممنونم از راهنمایی

زیتون_نارگیل_آووکادو_آملا و‌..همه اینا خوبن.بعد حموم وقتی موهات نم دار بود بزن.البته قبلش موخوره هات ...

مررسی

اره اتفاقا همین الان ۳۰ سانت از موهامو کوتاه کردم پر از مو خوره بودن چقدر سبک شدم