2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همین فکر رو میکنم ولی بعضی علایم هام شبیه دختره

چ علائمی؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
واسه منم میگین ان تی احتمال نداد به تیکرم توجه نکنین گذاشتم تا جنسیت معلوم شه بعد عوض کنم

به دختر شبیه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
چ علائمی؟

کم اشتها شدم و دیگه هیچ علایم بارداری ندارم

ضربان قلبش 161 و عدد آن تی 2.3

رشد موها به نظرم عادیه مث قبل 

ولی یه چیزی که خیلی نظرم رو مشکوک کرده اینه که سر دخترام خواب پسر میدیدم و سر این یکی خواب دختر دیدم

این تاپیکه یه روشی داره در مورد سن و سردی و گرمی رحم واسه من درست در اومد 

😂😂😂😂والا اگه بهم تبلیغات داده بودن الآن کلی مولدار شده بودم ولی چون واسه خودم و چندین نفر دقیق شد گفتم به شما هم بگم از ابهام در بیاید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4257856/تعیین-جنسیت-تضمینی-بدون-سنوگرافی

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
شما از رو جمجمه میگین ؟ همیشه درست در میاد؟ 

اره از رو جمجمه نه همیشه ک درس در نمیاد من بچه خودمو همه حتی دکتر از رو جمجمه گفت شکل دختره ولی پسره😁اینا حدسیاته