2777
2789
عنوان

خاطرات بارداری وزایمان دومم

759 بازدید | 36 پست

اول از همه اینکه از قبل تایپ نکردم پست بزارید لایک میکنم میاید میخونید 

دوم اینکه خاطرات بارداری و زایمان اولم تو لینک زیر هست اگه دوس داشتید برید فعلا اونو بخونید تا سرگرم بشید 

سوم اینکه ممنونم که صبوری میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها لطفا پیج خواهرمو تو اینستا فالو کنید

داره داستان ازدواجشو میزاره.ماما هم هست به سوالاتون به صورت رایگان تو دایرکت جواب میده

کیک و غذا و دسر هم اموزش میده

ایدی پیجش:

samira.b.sami

سلام بچه ها لطفا پیج خواهرمو تو اینستا فالو کنید داره داستان ازدواجشو میزاره.ماما هم هست به سوالاتو ...

من اینستا ندارم تل نداره ازش ی سوال مامایی بپرسم؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید؟🙏

منو همسرم تصمیم گرفته بودیم که بچه دومم رو زود بیاریم 

برا همین پسرم وقتی پانزده ماهش تموم شد تصمیم گرفتیم اقدام کنیم 

منم دلم میخواست بچه دوم رو تو همون ماه آذر زمان تولد بچه اول دنیا بیارم 

و اینکه چون پسر اولم رو تو همون بار اول اقدام باردار شدم فک میکردم دومی رو هم تو همون بار اول باردار میشم 

اولین اقداممونم آخرای اسفند بود 

هی من بیبیچک میزدم و هی منفی تا اینکه پری اومد و من خیلی ناراحت شدم اما فک میکردم ماه دوم دیگه حتما باردار میشم 

مثلا خاطرات بارداری و چ میدونم داستان ازدواج و اینا ب چ درد ماها میخوره  بیکارین ها

شما دوس نداری  نخون اونایی که دوس دارن میان میخونن

عین این میمونه من بگم من پنیر دوس ندارم به چه دردم میخوره چرا تولید میکنن