2777
2789
عنوان

بنظرتون این کارو انجام بدم؟

148 بازدید | 9 پست

یه دکتری هست عمل افتادگی مثانه رو تو مطب انجام میده ولی از هر دکتری پرسیدم گفتن ک حتما باید بری بیمارستان این دکترم خیلی تعریفشو شنیدم دو دلم چیکار کنم الان محیط بیمارستان آلودس بعدشم یکی دو شب نگهم میدارن دوتا بچه دارم تو شهر غریبم موندم چیکار کنم

تومطب مگه اتاق عمل داره ؟؟باید بری بیمارستان ببین میتونی اتاق خصوصی بگیری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجهیزاتشو داره حتی دکتر بیهوشی میاد قبل منم یه خانوم جراحی کرده بود حالش خوب خوب بود

پس مجوز داره دیگه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مشکلم اتاق خصوصی نیس مشکلم شب موندن و همراه شوهرم باید پیش بچه ها بمونه

کسیو نداری؟؟یه پرستار ازهمون بیمارستان بگیر شب کنارت باشه

ینی میگی مطب نرم د‌کتر عاطفه نظری میشناسی؟

نه نمیشناسم ولی میگم محیط اتاق عمل بیمارستان تمیز ترره الانم یکسره درحال ضدعفونی ان بازم بیشترردر مورد مطبش تحقیق کن بهداشت محل بپررس اطلاعات بگیر