2777
2789
عنوان

چطوری از پس هزینه ها برمیایین ؟

1717 بازدید | 59 پست

با پولایی که دستتون میاد حالا چه شاغلین یا چه پولی که پدر مادرتون یا همسرتون بهتون میده چطوری از پس هزینه برمیایین ؟ اصلا میتونین هرچیزی که میخوایین رو بخرین ؟ من خیلی کلافه ام اصلا نمیتونم مدیریت کنم و همیشه وسط ماه کم میارم . الان تا آخر برج 220 تومنم مونده که میدونم نمیرسه    من هرماه یک و پونصد قسط میدم . حقوقمم دو و پونصده اما نمیتونم پس انداز کنم . چکار کنیم با اینهمه گرونی

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

نه والا نمیتونیم 

هم خودم کار میکنم هم همسرم 

حقوق   دوتامون کلا ۴ بزور میشه با بدبختی داریم سرمیکنیم 

همش حسرت حالا هردو خیر سرمون لیسانسیم

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
نه والا نمیتونیم  هم خودم کار میکنم هم همسرم  حقوق   دوتامون کلا ۴ بزور میشه با بدب ...

مستاجرین ؟ به شوهرتون کمک مالی میکنین یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خونه خودمونه اما کلی قسط  داریم 

اره هرماه که پولم واریز میشه میزنم یا بحساب مشترک یا یکی ازقسطارو میدم

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
نه والا نمیتونیم  هم خودم کار میکنم هم همسرم  حقوق   دوتامون کلا ۴ بزور میشه با بدب ...

عزیزم من توام یا تو منی

دقیقا ما هم شاغل حقوقمون هم همون حد

یه بچه کوچیک

همیشه تو حسرت همه چی

یه دفه نشد بریم خرید برا دل خودمون خرید کنیم همیشه هم ضروری ها رو می خریم بعد کلی هزینه مون میشه از اون طرف هر چی میخای صرفه جویی کنی نمیشه می بینی خب بدون رب و پنیر و شیر که نمیشه زندگی کرد کالای ضروریه و ابتداییه 

هی دیگه از همه چی بریدم

خب خداییش ماهی یه تومن نمیشه دیگه پس انداز کرد

ما هم هیچی پس انداز نداریم همینکه بتونیم تا آخر ماه دووم بیاریم خدا رو شکر میکنیم 😐😐

میبینی خدا وکیلی دقدقه اکثر مردم خرج روزمرشونه 

دیگه به چیه این مملکت باید دلخوش بود آخه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

ما ی هفتس داریم تا ۴۰تمن زندگی میکنیم هرروزم کرایه سرکار همسرمم حساب کن 

امروز دیگ شد ۲هزار ته حساب 

واقعا نمدونم این دوهفته رو چجوری تموم کنیم

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

هرچیزی که دلمون میخواد رو نمیتونیم بخریم تقسیم میکنیم بین ماه ها تا بعد چندماه اون چیزایی که میخواستیم‌ تکمیل بشه😅راستش از خیلی از هزینه هامون زدیم،مثلا مهمونی نمیریم و مهمون دعوت نمیکنیم(البته الان بخاطر کرونا خیلیا مهمونی نمیرن ولی ما چندساله سبک زندگیمون این شکلی شده)،مسافرت نمیریم و خیلی چیزای دیگه

حقوقمون برای خورد و خوراک و لباس میره و یه کوچولو پس اندازم باقی میمونه،درواقع فقط زنده ایم وگرنه از زندگی لذت نمیبریم😅😂خدارو شکر چی بگم دیگه

عزیزم من توام یا تو منی دقیقا ما هم شاغل حقوقمون هم همون حد یه بچه کوچیک همیشه تو حسرت همه چی یه ...

منم خستم همش خودمو سرزنش میکنم 

یکم بهتر  درس میخوندم الان  شاید شغلم دلتی بود یا دیرتر ازدواج میکردم

والا همسرم ماهی هفت تومن درامد داره..ماشین و خونه هم داریم..سه تومن قسط میدیم...همیشه هم ب نیمه برج نرسیده کم میاریم..شوهرم شغل دوم داره اگر نبود واویلا بود

نه خونه خودمونه اما کلی قسط  داریم  اره هرماه که پولم واریز میشه میزنم یا بحساب مشترک ...

منم خیلی به همسرم کمک میکنم مثلا کل سال رو ازش اصلا پول تو جیبی نمیگیرم و همه خریدای خودم از پوشاک و آرایشی و اینا رو خودم میخرم اون فقط عیدا واسم خرید میکنه یکم. اما اجاره خونه و خورد و خوراک با اونه. منم هرماه نزدیک 300 تومن اینا برا خونه خرید میکنم. اما هرکس میشنوه سرزنشم میکنه میگه چرا کمک حال شوهرتی . 

عزيزم خيليا حقوقاي بالا دارن و اينكه اين گروني به نفعشونه 

من هم خودم هم شوهرم سر كار ميريم چيزي از زندگي نميفهمم 

نه تفريح 

نه سفر 

نه ميشه به خودت برسي من هرچي پول دارم دارم جمع ميكنم برم ليزر ولي نياز ميشه و خرج ميشه 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))