2777
2789

خانوما بنطرتون در این باره با خواهر شوهرم صحبت کنم دختر بسیار فهمیده و تحصیل کرده ایه.

میخوام ببینم اون چی میگه نظرش چیه 

اون داداشش رو بهتر میشناسع حتی مطمئنم اگه لازم باشه خودش میگه داداشم خرابه جداشو

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

تاپیک قبل تونو نخوندم

ولی اختلاف هاتونو  تحت هیچ شرایطی  ب خانواده ها انتقال ندید  ،  با مشاور و روانشناس حاذق  صحبت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی عکس العمل مامانت چی بوده؟ انگار تو یکی از تاپیک هات گفته بودی مامانت خیلی به هم ریخته

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

شوهرت چند سالشه   .مامانت میدونه مگه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ببخشید اسی ولی نامزدت هیزه که غریب و خودی هم حالیش نیست 

به همه عمیق نگاه می‌کنه. 

میتونی با این مورد واسه یه عمر کنار بیای؟

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

میشه در مورد شیطونی هایی که تو تاپیک قبلیت گفتی بگی.منظورت چیه از شیطونی؟؟ خب اونا رو خواهرشوهرت نمیدونست؟ 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

هر چقدرم که خواهر شوهرت فهمیده باسه داداششو ول نمیکنه طرف تورو بگیره با عقلت بسنج تصمیم بگیر 

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

دختر جان به نشانه ها دقت کن. 

طرفدار زیبایی؟!! دقیقا چه صفتی پشت این توصیف تو از شوهرت قایم شده؟؟

شیطون؟!!

نظر در مورد فرم هیکل محرمش؟!!

چرا میگه دوست ندارم با کسی رفت و آمد کنی؟؟

این نشانه ها و اگر نشانه دیگه ای هم دیدی رو برو برای به مشاور تعریف کن. ببین چطور راهنماییت می‌کنه