2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم

163 بازدید | 8 پست

بانامزدم دعوامون شد اومد آشتی باز دعوامون شد 

خلم کرد بهش گفتم خودمو ازدستت میکشم الکل و وایتکس و جوهرنمک میخورم ک بمیرم

حالا اصلا حتی پیامم نداده ببینه سالمم یا ن 

😔😔

دوسش دارم میدونمم اونم دوستم داره ولی امشب گف جدابشیم خیلی منطقی

باتموم دوست داشتنی ک نسبت بهت دارم

بهش گفتم مگه اسباب بازی توام ک بخوای ی روز ی روزم ن

میگع بامن خوب حرف میزنی بامن خوبی من همه چی برام خوبه اما خدانکنه ی اعتراض کوچیک نسبت ب مسئله ای بهش کنم انگار لهش کردم یهو دعوا راه میندازه

انگار بهش فحش ناموسی دادم اگه در مورد اخلاقاش یا مسئله ای ک دلگیرم بهش اعتراض کنم

میگه بامن دعوا داری درحالی ک من اصلا دعوا ندارم 

جالبه آخرسر همه ی کاسه هارم سرمن میشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به قول نامزدت منطقی جدابشین خیلی بهتره تا اینک مجبور باشی یه عمر سکوت کنی یاهرروز دعوا داشته باشی یابعد ازدواج برگردی خونه بابات هنوزم دیرنیس فکر خودت وآیندت باش باموندن پیش کسی ک حرفت رونمیفهمه وقبول نداره فقط درحق خودت ظلم میکنی

قدرخودت ولحظه هات روبدون چون برنمیگرده شاید بعدن کسی اومد که هم توروفهمید وهم عاشقانه دوستت داشت ...منوهمسرمم همدیگه روخیلی دوست داریم ولی هیچوقت نمیتونه منوبفهمه واینکه من باید همیشه تاییدش کنم حتی کارای خیلی اشتباهش رو ومجبورم همینکارم بکنم همینکه بی نهایت آسیب دیده ام تو باخودت اینکارو نکن خواهشا