2777
2789
عنوان

خانومایی ک از کیت تخمک گزاری سر در میارن🙄😘

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 27 پست
بله همرنگ پایینی شه یعنی روز تخمکگذاری ولی میگم که تشخیصش سخته...چون این کیت تا ۲۴ ساعت قبل و بعد ر ...

آهان ممنون ک جواب دادی😘خب اگه قبل تخمک گزاری باشه من اینو هر ۲۴ساعت یه بار میزنم دیگ میشه ک پر رنگشم ببینم!

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ممنون ک جواب دادی😘خب اگه قبل تخمک گزاری باشه من اینو هر ۲۴ساعت یه بار میزنم دیگ میشه ک پر رنگش ...

خواهش عزیزم😍😙 اره میشه

ولی از همین الان که کمرنگ اقدام کن شاید تخمکگذاریت بلافاصله بعد کیت باشه بعد تو کیت بعدی هم کمرنگ نشون میده دوباره

بیخیال عزیزم....تو یک روز درمیون اقدام کن منم چندماه اینکار رو کردم دیدم الکی خودمو اذیت کردم

آدم کنجکاو میشه!شما ماه آخر چجوری نتیجه گرفتی

آدم کنجکاو میشه!شما ماه آخر چجوری نتیجه گرفتی

منم کلا زدم به بخیالی چسبیدم به درس و پایان نامه بعد دوماه بیخیالی نتیجه گرفتم...اوایل خیلی درگیرش بودم و همه بهم گفتن تا بهش فک کنی نتیجه نمیگیری بیخیالش شو ... و واقعا هم هینطور شد

[QUOTE=136001949]خواهش عزیزم😍😙 اره میشه ولی از همین الان که کمرنگ اقدام کن شاید تخمکگذاریت بلافاصله بعد کیت باشه آهان چه جالب بعد اگه امروزم همین رنگ باشه ینی هنو آزاد نشده؟کلا این کیت ها قبل تخمک گزاری چن روز کمرنگ نشون میدن؟!

[QUOTE=136001949]خواهش عزیزم😍😙 اره میشه ولی از همین الان که کمرنگ اقدام کن شاید تخمکگذاریت بلافاصل ...

ببین عزیزم دقیق نمیشه گفت....ممکنه برای شما یک ساعت بعد آزاد شه ولی برای یک نفر دیگه که همین رنگ رو نشون میده ۱۲ ساعت بعد ازاد شه

منم کلا زدم به بخیالی چسبیدم به درس و پایان نامه بعد دوماه بیخیالی نتیجه گرفتم...اوایل خیلی درگیرش ب ...

آره استرس خیلی تاثیر داره منکه هر کاری میکنم نمیتونم از فکرش درام همش ذهنم مشغولشه

ببین عزیزم دقیق نمیشه گفت....ممکنه برای شما یک ساعت بعد آزاد شه ولی برای یک نفر دیگه که همین رنگ رو ...

اوکی متوجه شدم مرسی گلم

آره استرس خیلی تاثیر داره منکه هر کاری میکنم نمیتونم از فکرش درام همش ذهنم مشغولشه

من از شما بدتر بودم ولی باید با چیزهای دیگه خودتو مشعول کنی و اصلا اقدامهات رو به فکر بارداری انجام ندی

ان شاءلله هر چه زودتر نتیجه بگیری

من از شما بدتر بودم ولی باید با چیزهای دیگه خودتو مشعول کنی و اصلا اقدامهات رو به فکر بارداری انجام ...

فدات عزیزم انشالا😑

اره مهمهتوی این چند روزی ک دو خط اقدام کن ،و دو روز بعدشم اقدام کن ،انشاالله باردار میشی

اره کردم😑انشالا ک دیگ جواب میده