😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋
یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو :)) شکمو هم خودتییی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو :)) شکمو هم خودتییی
السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
برای منم دعا کن عزیزم. زندگیم سرو سامان بگیره. نرسی منم دعا کردم انشالله هر چه میخوای بهش برسی
انشالله به حق همین شب عزیز حاجتتون برآورده بشه
حتما براتون دعا میکنم
ادبیات فارسی غنی ست. سرشار از واژه های بجا، درست، منطقی و خوشایند. از این ادبیات - که در شان ماست - برای ایجاد ارتباط استفاده کنیم و نه از ادبیات کوچه بازاری.