2777
2789

و جنسیت بچتون چی بود؟پیشاپیش ممنونم از جواباتون

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=135983888]من ناخواسته طبیعی یه ماه جلوگیری دختر[/QUOTE

من ن قرص میخوردم ن چیزی الان پنج ماهه تو اقدامیم نشده

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
من ۶ ماه خوردم  الان ۴ ماهه دیگه نمیخورم بازم باردار نشدم

من دوساله دارم میخورم.هنوز قطع نکردم.شوهرم بچه میخواد

من دوساله دارم میخورم.هنوز قطع نکردم.شوهرم بچه میخواد

عزیزم تو الان ول کنی چند ماه طول میکشه بشی مخصوصا ک قرصم میخوری نقاشی نمیکشی ک تا بدنت اماده شه طول میکشه فقط قبلش هم تو هم شوهرت باید برید دکتر

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
یه سال و یه ماه آره بعد یه ماه طبیعی باردار شدم

میگن بلافاصله بعد از قطع قرص باردار بشی دختر میشه

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

دوستم قرص می‌خورد شب عروسی پری نشه همون. هفته اول حامله شد بچش هم میگن ک پسره... من باهاش ارتباط ندارم چون به من تیکه مینداخت ک بچه دار نشدی... من سه ماه زودتر ازدواج کردم... بچه هم تا چهار سال نمیخوام چون جفتمون یه شهر دیگه دانشجو هستیم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
قسمته نباید عجله کرد من تا دوماه عزادار بودم چون سنم کمه فولیک اسید بخور 

میخورم فایده نداره خیلی ناراحتم

به تعداد رابطه هم بستگی داره؟؟

عزیزم تو الان ول کنی چند ماه طول میکشه بشی مخصوصا ک قرصم میخوری نقاشی نمیکشی ک تا بدنت اماده شه طول ...

من سه بار باردار شدم.دفعه اول ناخواسته بود با اولین رابطه توعقد باردار شدم ک سقط شد.دفعه دوم دخترم بود ک تو دومین اقدام باردار شدم.دفعه سومم ناخواسته بود ک قرص جلوگیریمو درست نخورده بودم باردار شدم و البته اونم سقط شد.متاسفانه یا خوشبختانه من فوری باردار میشم.شوهرمم مهلت نمیده قرص و قطع کنم و سه چهارماه بگذره بعد اقدام کنیم.میترسم باز سقط کنم.