الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
دوستم قرص میخورد شب عروسی پری نشه همون. هفته اول حامله شد بچش هم میگن ک پسره... من باهاش ارتباط ندارم چون به من تیکه مینداخت ک بچه دار نشدی... من سه ماه زودتر ازدواج کردم... بچه هم تا چهار سال نمیخوام چون جفتمون یه شهر دیگه دانشجو هستیم
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
عزیزم تو الان ول کنی چند ماه طول میکشه بشی مخصوصا ک قرصم میخوری نقاشی نمیکشی ک تا بدنت اماده شه طول ...
من سه بار باردار شدم.دفعه اول ناخواسته بود با اولین رابطه توعقد باردار شدم ک سقط شد.دفعه دوم دخترم بود ک تو دومین اقدام باردار شدم.دفعه سومم ناخواسته بود ک قرص جلوگیریمو درست نخورده بودم باردار شدم و البته اونم سقط شد.متاسفانه یا خوشبختانه من فوری باردار میشم.شوهرمم مهلت نمیده قرص و قطع کنم و سه چهارماه بگذره بعد اقدام کنیم.میترسم باز سقط کنم.
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم