2777
2789
عنوان

بورس

162 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود ی چند وقتی هست نرسیدم بیام سایت .امشبم ک اومدم گفتم اگه میشه اونایی ک واقعا واردن ی کمک به من بدن ایشاا.. ک بابت کمکشون جیبشون پرپول باشه و تنشون سالم.من ی عدد انسانی هستم ک درمورد بورس فقط کلمه بورس به گوشم خورده و اصلا اطلاعات ندارم و اگه به خاطر سهام عدالت نبود صدسال دیگم کاریش نداشتم خواستم راهنماییم کنید چیکار باید کرد ک سود داشته باشه تو روخدا اگه بلدید راهنمایی کنید باور کنید آموزش و چند خط تایپ کردن چیزی ازتون کم نمیکنه و ثوابه .برا مامان بابام میخوام بدونم.ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی عرضه اولیه هم ریسکه؟

نه هرضه اولیه خوبه

من خودم چند سالع توی بورسم خداروشکر خوب سود کردم ولی الان دیگه اونجوری نیست ریسکش بالا رفته.دولت دست گذاشته رو بورس دیگه فایده نداره

طلا چی اون چی میشه؟

ببین طلا خیلی خوبه پولت نقده دستت خیالت راحته

فرقش با بورس اینه

بورس الان ب درد نمیخوره هر ننه قمری رفته تو بورس.شرکتای پوچ و ورشکسته همه دارن میان توی بورس.دولت کسری بودجشو داره با بورس جبران میکنه

بنظرم طلا بخر اگه پول داری اوضاع بورس خرابه من پسرخالم توی تالار شیشه ایه بورس تهران هستش میگفت داره ...

اتفاقا ما ی زمین دیدیم قراره من طلاهامو بفروشم ک زمین بخریم به نظرت کارم درسته یا اشتباه؟

نه هرضه اولیه خوبه من خودم چند سالع توی بورسم خداروشکر خوب سود کردم ولی الان دیگه اونجوری نیست ریسک ...

اره دست دولت هر جابره دیگه فاتحس.این سهام عدالتارو چکار کنیم ازاد کنیم؟چه کیسه یی باز دوختن