یه غذایی هم با بادمجون درست میکنم مزه ملس داره عااااالی خیلی خوشمزه انگشتاتونم باهاش میخورین .
بادمجون پوست میگیری تا وسط چاک میدی بهش و نمک میزنی میزاری تا تلخیش گرفته بشه بعد سرخ میکنی میزاری کنار .پیاز خورد میکنی سیر رو رنده میکنی و باهم تفت میدی و ادویه جات میزنی بهش و یخورده برمیداری ازش واسه شکم بادمجون .
گوجه رنده شده رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تمرهندی که از قبل داخل آب جوشوندید رو بریزین توش و درشو بزارین که خوووب بپزه و در آخر یکم شکر بزنین که ملس بشه و بادمجانها را بزارین داخلش یکم بپزه که مزشون بخورد هم بره.