2777
2789

اول از همه خودم شروع میکنم  .هروقت می‌خوام نخود درست کنم تو آبش یدونه پیاز میندازم و وقتی پخت درش میارم لهش میکنم می‌ریزم توش که دوباره بپزه مزه آبش فوق‌العاده میشه مث آب مرغ یا گوشت خیلی لذیذه و غلیظ میشه طعمشم که محشر.

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

جوجه کبابام عالی میشه همیشه هرکی خورده دوست داشتهاول تکه های مرغ رو خوب بشویید بعدی که خشک شد تو روغن مایع آغشته کنید تکه تکه .با حوصله و دقت انجام بدین  یک ساعت بزارین یخچال با اینکار اصلا احتیاجی به ماست نیست و جوجتون خیلی نرم و لطیف میشه . بعد از حدود یک ساعت به زعفرون آغشته کنید زعفرونتون هم یخ بریزین روش و یه شب تا صب بزارین رنگش قرمز میشه عالیه و باز یک ساعت بزارین یخچال جوجه ها رو .بعدش تو نمک و فلفل بریزین و پیاز خلالی کنید حتما خلالی باشه بهتره و آبلیمو بریزین بزارین یخچال حدود چهار پنج نهایت هفت هشت ساعت .من همیشه همینطوری مزه دار میکنم شوهرم رو منقل درست می‌کنه هرکی خورده دوست داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جگر دوپیازه عاشقشم .. چن تا دونه پیاز رنده کنین تفت بدین جگر مرغها رو اضاف کنید و ادویه زردچوبه نمک فلفل و لیمو خشک بریزین رب رو تفت بدین بهش اضافه کنید و یه خورده اب بریزین بزارین بپزه درشم بزارین .ابشم باید بخوره و یکم غلیظ باشه خیلی خوشمزست ما که دوس داریم واقعا لذیذ مخصوصا با ماست خیار

یه غذایی هم با بادمجون درست میکنم مزه ملس داره عااااالی خیلی خوشمزه انگشتاتونم باهاش میخورین .

بادمجون پوست میگیری تا وسط چاک میدی بهش و نمک میزنی میزاری تا تلخیش گرفته بشه بعد سرخ میکنی میزاری کنار .پیاز خورد میکنی سیر رو رنده میکنی و باهم تفت میدی و ادویه جات میزنی بهش و یخورده برمی‌داری ازش واسه شکم بادمجون .

گوجه رنده شده رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تمرهندی که از قبل داخل آب جوشوندید رو بریزین توش و درشو بزارین که خوووب بپزه و در آخر یکم شکر بزنین که ملس بشه و بادمجانها را بزارین داخلش یکم بپزه که مزشون بخورد هم بره.

یه سالاد کاهو با رب درست میکنم مادرشوهرم خیلی خوشش میاد ازش، گوجه و خیارسبز و پیاز نگینی خورد میکنم و کاهو رب رو با یکم آبلیمو یا سرکه مخلوط و به سالاد اضافه کنید فلفل سیاه و نمکم بزنین و بزارین تو یخچال که کاهوش نرم شه خوشمزست واقعا امتحان کنید .

پیاز و سیر رنده کنین روماهی بریزین تا یکی دو ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد تو آرد و ادویه جات بغلتونین خیلی ماهی خوشمزه میشه با سیر و پیاز طعم دارش کنین

من هرچی ترفند و غذای خوب بلد بودم گفتم مشتاقم شما هم از تجربه ها تون بگید مرسی از همتون