2777
2789

معده درد دارم اسهال و حالت تهوع شدید و گهگاهی لرز.. اونایی که کرونا گرفتن اولین علائمشون این بوده یا نه

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم انشالا که نیست

نمیدونی اگر خدایی نکرده کرونا باشه چطور مبتلا شدی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
من پرستارم و اینا هم جز علائمش هست ولی بیشتر تب و سرفه اس .فعلا خودتو قرنطینه کن تو خونه

ممنون عزیزم ولی از دیشب معدم ورم داره انگاری خیلی پره.. من بدنم خیلی ضعیفه.. سر یه آنفلوآنزا دو ماه تو خونه افتادم.. الانم قرص خوردم ولی حالت تهوع شدید دارم  گه اهی لرز میکنم.. ولی اصلا سرفه یا گلو درد ندارم

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
وای عزیزم انشالا که نیست نمیدونی اگر خدایی نکرده کرونا باشه چطور مبتلا شدی

فقط گهگاهی بیرون رفتم حسابی رعایت کردم

ممنون عزیزم ولی از دیشب معدم ورم داره انگاری خیلی پره.. من بدنم خیلی ضعیفه.. سر یه آنفلوآنزا دو ماه ...

اگه نفخ و اینا داری احتمال زیاد مشکل معده پیدا کردی عرق نعناع بخور به نظرم . واسه حالت تهوعت قرص اندانسترون خوبه.ولی اگه دیدی ادامه داره برو دکتر. هر وقت لرز داشتی تبتو چک کن شاید تب داری که لرز میکنی

شوهر من همین علائم رو  داشت از نوع شدیدش کرونا داشته تو اسفند

سرفه و گلو درد هم داشت 

سلام عزیزم ممنونم . شهرما فعلا کمتر شده مرگ و میرا ولی همچنان مورد جدید داریم🥺🥺

علت کم شدن مرگ و میرا چی بوده؟؟

ویروس ضعیف شده ؟؟

ببخشید داشید بیماری ک سابقه فشار بالا خوب بشه

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲