2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن بیان ببینم من کرونا گرفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
اگه نفخ و اینا داری احتمال زیاد مشکل معده پیدا کردی عرق نعناع بخور به نظرم . واسه حالت تهوعت قرص اند ...

ممنون از پاسخت ولی تب ندارم فقط معدم و حالت تهوع و کمی لرز.. ولی اینترنت خوندم علائم مسمومیت غذایی لرز اصلا نیست.. بازم ممنون ازتون

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
علت کم شدن مرگ و میرا چی بوده؟؟ ویروس ضعیف شده ؟؟ ببخشید داشید بیماری ک سابقه فشار بالا خوب بشه

اره عزیزم دیابتی داشتیم خوب شده فشارخون بالا خوب شده . تهران و شهرای که قرمزن و مورد جدید زیاد دارن وصعشون بدتر از ماس . ویروس برای بعصیا سبکه ولی برای بعضیا خیلی سخت میشه بستگی به بدن و سیستم ایمنی فرد داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از پاسخت ولی تب ندارم فقط معدم و حالت تهوع و کمی لرز.. ولی اینترنت خوندم علائم مسمومیت غذایی ل ...

لرز ممکنه به علت افت فشار مایین یا قند پایین یا تب رخ بده عزیزم ربطی به بیماری نداره به خاطر یه سری علل فرد لرز میکنه

نه اصلا . فقط این علائم شما شدید و کتف درد و ضعف شدید .خودمم رفتن بویایی چشاییم و تنگی نفس.بدون تب و ...

من حس بویایی و اینا دارم فقط نفخ دارم شدید لرز هم گاهی دارم

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
لرز ممکنه به علت افت فشار مایین یا قند پایین یا تب رخ بده عزیزم ربطی به بیماری نداره به خاطر یه سری ...

جدا ممنون اره من همیشه فشارم زیر 8 تو حالت عادی 8 ولی مریض بشم دکتر میگه من اصلا نبضتو حس نمیکنم انگار مردی.. به این حد میفتم 

من حس بویایی و اینا دارم فقط نفخ دارم شدید لرز هم گاهی دارم

ببین بارهنگ رو یک ق غ خوری بشور و بریز تو لیوان آبجوش وقتی ولرم شد توش عسل بریز آبلیمو طبیعی یا وقتی داغه نبات بنداز .روزی چند لیوان بخور . آبجوش آبلیمو عسل و آب سیب هم حتما بخور به اضافه چایی البته چایی ایرانی نه این خارجیهای پر رنگ .   

ببین بارهنگ رو یک ق غ خوری بشور و بریز تو لیوان آبجوش وقتی ولرم شد توش عسل بریز آبلیمو طبیعی یا وقتی ...

عزیزم این چیزایی که گفتی الان خونه ندارم حال ندارم برمم بیرون بنظرت دمنوش اویشن خوبه

اره آویشن خیلی خوبه.راستی پونه کوهی هم بگیر.فردا حتما تهیه کن اینا رو ما با همینا خوب شدیم.

مرسی عزیزم اهمیت دادی ممنونم 

پس به خاطر همونه ولی اگه دیدی ادامه دار بود باید بری دکتر یا با ۴۰۳۰ تماس بگیر

باشه  عزیزم.. ممنونم برام وقت گذاشتین