اه بچها اشتباه تایپی بوده دیگه بجای پماد نوشته پاماد چرا اینجوری میکنین زشته مسخره نکنید لطفا دوستان
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به ابروهام سرم سریتا نقره ای رنگه میزنم ابروهام پر هست ولی بخاطر اینکه تقویت بشه و یه وقت نریزه میزنم
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍