2777
2789
عنوان

معجزه ی خوب شدن الرژی کودک من....فقط بیاااااایییددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 35080 بازدید | 85 پست

من تجربه دادن شیر بز به بچم دارم  فواید  شیر بز  باور نکردی است به من فامیل های شهرستانی و چند تا از دوستان که شیر بز به نوزاد و بعضی به کودکانشون و حتی کسی که بیماری سرطان داشت و بعد از شیمی درمانی برای تقویت سیستم ایمنش به تجویز  دکترش استفاده می کرد توصیه می کردنند من جدی نمی گرفتم تا اینکه  رفتم شهرستان و اونجا چون جایی که مهمان بودیم شیر بز داشتن من و نوزادهم استفاده کردم  وقتی برگشتم دیگه نوزادم شیر خودم وشیر خشک نمی خورد من مجبور شدم شیربز بگیرم و بهش بدوم البته کار خدا بود که این اتفاق افتاد چون من ازمایشهای قد ،  وزن  و رشدش زیاد خوب نبود وقتی بعد از مدتی شیر بز دادم و بردم  دکترم گفت چه بهش دادی که این جهش رشد و وزن داشته که من هم به نوزاد های دیگه تجویز کنم گفتم شیر بز ایشون گفت کسانی که نوزادشون به پروتئین گاوری و عدم تحمل لاکتوز ندارند شیر بز تجویز می کنیم ولی نمی دانستم که روی قد وزن و رشد هم این همه موثر است.  واقعا مردم خیلی خیلی غافل از ارزش شیر بز هستند فقط باید تجربه کرد.  کسانی که نوزادشون به پروتئین گاوری و عدم تحمل لاکتوز ندارند حتما باید شیر بز بخوردن  همین البته نه هر شیر بزی شیر بز باید طبیعی از مزرعه و تازه باشد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر ی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.

خواهشا اگر اطلاع دارید کسی بچه اش الرژی داره(الرژی فصلی.پوستی.غذایی)حتما تکش کنید و این تاپیک رو نشو ...

سلام عزیزم بچه تون دیگ خوب شد الرژیش؟؟

منم ک وحشتناک الرژی دارم خودم خاسم ببینم بچه تون چطورشده بعد ای همه سال؟

البته شاید من بزرگم فرق کنه با بچه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا

سلام عزیزم بچه تون دیگ خوب شد الرژیش؟؟ منم ک وحشتناک الرژی دارم خودم خاسم ببینم بچه تون چطورشده بعد ...

هی

خدا رو شکر بهتره خیلی، ولی هنوز داره اثار و علام الرژی وهنوزم تو رعایته

وای پس اگ تو رعایت ک خوب نشده پس😢 پس منم خوب نمیشم😭😭

نسبت به اون موقعش عاااالی شدها

الان امشب نون و پنیر خورده.کم.

دیک خون دفع نمیکنه حالش بد نمیشه‌. رفلاکس شدید نداره.الحمدلله.ولی خب اشتهاش کم میشه وقتی میخوره.معده اش سخت هضم میکنه

شما چندسالتونه و به چی الرژی دارید؟

نسبت به اون موقعش عاااالی شدها الان امشب نون و پنیر خورده.کم. دیک خون دفع نمیکنه حالش بد نمیشه‌. ر ...

من متولد67م یهویی  هیچ مشکلی نداشتم  سال ۹۷ب الرژی تنفسی دچارشدم جوری ک نفسم توخیابون دوسه بار رفت با هزاربدبختی و اورژانس و امبولانس برگشتم....و بعداین اتفاق کم کم الرژنام شروع شد دیگ ب همچی ک فکرشو کنید ب گرده ها ب بوی شوینده سرخ کردنیا..عطرو.......ب درختا ب گرده گلها و جارو پرز قالی ب تمام لبنیات ب تمام حبوبات.ب گوشت قرمز و ماهی..ب تمام سبزیها. ومیوه ها حتانونم نمیتونم بخورم..کلا زندگیم وحشتناک شد دارمم بسختی ادامه میدم و پوست استخون شدم الان تنها غذابرنج خشک و کباب مرغ یاآبپزه...ازمیوه هافقد فقد سیب...و چن دونه خرما...دیگ من هیچی جز این سه تا نمیتونم بخورم حمله تنفسی میشم😭😭😭💔 مجردم هستم زندگیم سخت شد پنج ساله ارزوهام فنا رفت دیگ زندگیم زندگی نیست خداازدلم خبرداره ک چجوری روزام فقد سپری میشن تاببینم چ اتفاقایی قراره بیفته یاشفاس یا........😭💔

نسبت به اون موقعش عاااالی شدها الان امشب نون و پنیر خورده.کم. دیک خون دفع نمیکنه حالش بد نمیشه‌. ر ...

من وزنم شد38و ب دلیل وزن خیلیییییی کمم حجامت برام خوب نیست چون ضعف میکنم و افت فشارپیدا کردم