2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیایید

91 بازدید | 6 پست

۲هفتس دیر کردم ۴روز پیش ازمایش دادم بتام ۴۵۰بود الان لک دیدم چکار کنم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

اگه بارداری خب فرداحتمابرودکتر بهت شیاف بده استراحت مطلق باش نزدیکی و کارو پله هم ممنوع

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ی لک بوده فقط مشکلی نداره.اما اگه بازم تکرار شد برو دکتر

اره لک بود ولی اصلا حالت پریودی ندارم فقط استرس دارم 😣

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

[QUOTE=135921251]اگه بارداری خب فرداحتمابرودکتر بهت شیاف بده استراحت مطلق باش نزدیکی و کارو پله هم ممنوع[/QUO بتام ۴۵۰بود گفت دوباره بیا ازمایش بده بی بی چکام هم مثبت بود الان لک دیدم قراربود فردا برم ازمایش

نرماله این‌چیزا نترس.اگه بیشتر شد خدایی نکرده برو پیش دکترت ی زنگش بزن

خداکنه نرمال باشه