2777
2789
عنوان

وااااای چقدر مزخرفه 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 46 پست
آره کلا دور ژانر ترسناک نمیرم....  من از تاریکی میترسم با سی سال سن...  دیگه تو خو ...

من از جن و روح میترسم.اره نگاه کنم کنم فیلم های که میزنه سر طرف جدا می کنم این شکلیم😊😊😊

ولی خدا نکنه دو تا دست سیاه ببینم😱😱😱😱

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
فکر کنم ما دو تا اصلا نمیتونیم همدیگه رو درک کنیم... تو مث داداشم اونم خیلی فیلم ترسناک میبینه همینط ...

وای اصلا نمیدونی چقدر ذهن ادم رو باز میکنه این فیلم ترسناک من نویسنده ام خیلی از موضوعات تخیلیم رو از فیلم ها الهام میگیرم!

دیدن فیلم همه نوع مخصوصا تخیلی وجنایی قوه ی تخیل ادم رو قوی میکنه!

باعث تخلیه ی روانی میشه!

حالا ی عده خوششون نمیاد درست ولی شما اگه اذیت میشی نبین واقعا چون برای روحیه ات تاثیر بد میزاره!!!

من بچگی هام افتضاح میترسیدم ولی الا 4 _5 ساله اصلا اکثر فیلمایی که میبینم ژانر وحشتن!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از جن و روح میترسم.اره نگاه کنم کنم فیلم های که میزنه سر طرف جدا می کنم این شکلیم😊😊😊 ولی خدا ...

نه پس داداش من از اون ماوراییا میبینه... وحشتنااااااکه 

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
وای اصلا نمیدونی چقدر ذهن ادم رو باز میکنه این فیلم ترسناک من نویسنده ام خیلی از موضوعات تخیلیم رو ا ...

آره بابا انقددر آدرنالین ترشح کرده که سردرد شدم 🤕🤕🤕

خدا شفام بده 😂😂😂😂😂😂😂😂

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
آره بابا انقددر آدرنالین ترشح کرده که سردرد شدم 🤕🤕🤕 خدا شفام بده 😂😂😂😂😂😂😂😂

نگا نکن بابا دیدی یک ان باعث توهم شد...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
بحثی با شما ندارم . ✋ نظر من همینه

منم بحثی با انسانی که چیزایی رو که دوست نداره رو میزاره پای بیمار بودن بقیه ندارم!!!

توهم!!!!!  دیگه نمیبینم. 😐🤕🤕

اره ترس زیاد از فیلم ترسناک تو دنیای واقعی باعث توهم میشه!

چه بهتر پس خوشحال میشم ریپلای نکنید و در اعلانات نبینمتون 😊

متاسفم برای طرز ادبیات و ...... تون

ب سلامت!!

نمیدونستم.  به اطلاعاتم اضافه شد... ممنون دوستم 😘😘😘😘

❤❤❤

نمیدونستم.  به اطلاعاتم اضافه شد... ممنون دوستم 😘😘😘😘

خودشون میگن فیلم ترسناک باعث توهم میشه بعد میگیم خب کسی که توهم میبینه از نظر روانی ناسالم میشه بهشون بر میخوره کلا ملت عجیبی هستن خودشون خودش و تکذیب میکنن .😐😐