2777
2789
عنوان

وااااای چقدر مزخرفه 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی من اشتباه گرفتم , استارتر منظورش یه فیلم دیگه بود . من فکر کردم همون فیلم که توش شکنجه میکنن من ...

واقعا اینجور فیلم ها رو آدم سالم نمیتونه ببینه سوء تفاهم نشه خواهرهامم میبینن بهشون همین حرف و میزنم 

استارتر خدا خیرت بده کلی خندیدم.اون کجاش ترسناکه دختر.پس نبین جایی که دستش گاز میگیره😨😨😨😨

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

نه بابا ترسناک نیست تمساحن دیگه چیزی نیست که!

فقط یکم دلهره اوره!!!!

سیل اومده تمساح ها زیستگاهشون عوض شده حالا این وسط چند نفر هم طعمه ی شکم گرسنه ی این تمساح ها میشن!

خب خواهر من میترسی نبین دیگه😂😂😂

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
استارتر خدا خیرت بده کلی خندیدم.اون کجاش ترسناکه دختر.پس نبین جایی که دستش گاز میگیره😨😨😨😨

🤕🤕🤕🤕

پس چرا من انقد ترسیدم. 

باورت میشه دستام یخ کرده 😐😐

تازه وسطش صد تا آهنگ گذاشتم و قر و قمیش اومدم که سکته نکنم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
واقعا اینجور فیلم ها رو آدم سالم نمیتونه ببینه سوء تفاهم نشه خواهرهامم میبینن بهشون همین حرف و میزنم ...

فیلم ژانر ترسناک یا وحشت یک نوع ژانر سینمایی هست!

و ساخت این دست فیلم ها ب دلیل صحنه های کامپیوتری و اکشن و... هزینه های زیادی برمیدارن برای ساختشون و ب همین دلیل سینمای ایران همیشه شکست خورده است تو ژانر وحشت و این دلیل نمیشه بگیم کسایی که فیلم ترسناک میسازن یا میبینن سالم نیستن!!! اتفاقا اونا ذهن و قوه ی تخیل باز وقوی تری نسبت ب افراد عادی دارن!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
نه بابا ترسناک نیست تمساحن دیگه چیزی نیست که! فقط یکم دلهره اوره!!!! سیل اومده تمساح ها زیستگاهشون ...

من از اون آدماییم که اگه فیلمو نصفه ببینن تا سالها میترسن و خوابشو میبینن ولی وقتی کامل دیدن دیگه مشکلی ندارن... 

اگه بدونی من اسم آنابل میومد خیس میکردم 😁🤒

آخرش یه بار زدم رو دور تند و کامل اول تا آخرشو تو یه ربع دیدم دیگه راحت شدم 🤪🤪🤪

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
 من از اون آدماییم که اگه فیلمو نصفه ببینن تا سالها میترسن و خوابشو میبینن ولی وقتی کامل د ...

واقعا چرا میترسین اخه؟!!!

اسمش روشه دیگه فیلمِ! دروغ و الکیه!

من هرشب باید ی فیلم ترسناک ببینم حتما اگه نبینم حس میکنم ی چیزی تو زنگیم کمه😂

تا ساعت 2 شب درس میخونم از 2 تا 4 ی فیلم میبینم میرم میخوابم....

🤕🤕🤕🤕 پس چرا من انقد ترسیدم.  باورت میشه دستام یخ کرده 😐😐 تازه وسطش صد تا آهنگ ...

مثل خودمی منم نصفه ببینم میترسم.الان کم فیلم ترسناک دیدی عادی نشده برات.من خیلی نگاه می کنم شجاع شدم

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
نظرتون محترم ولی نظرم با شما متفاوته 

نظر فرق داره با بیمار خطاب کردن بقیه!!!

واقعا چرا میترسین اخه؟!!! اسمش روشه دیگه فیلمِ! دروغ و الکیه! من هرشب باید ی فیلم ترسناک ببینم حتم ...

فکر کنم ما دو تا اصلا نمیتونیم همدیگه رو درک کنیم... تو مث داداشم اونم خیلی فیلم ترسناک میبینه همینطوری ریلکککککککس 🙄🙄🙄

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
مثل خودمی منم نصفه ببینم میترسم.الان کم فیلم ترسناک دیدی عادی نشده برات.من خیلی نگاه می کنم شجاع شدم

آره کلا دور ژانر ترسناک نمیرم.... 

من از تاریکی میترسم با سی سال سن... 

دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل 😁😁😁

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃