2777
2789
عنوان

چطور میتونه اینقد بی منطق و بی فکر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
منم‌تا اخر اردیبهشت تو قرنطینه هستم دیگه همه جا میرم طبقه بالای مادر شوهر اینا میشینبم فقط من و شوهر ...

دو ماه پیش در حد ۲۴ ساعت رفتم خونه بابام شهرستان و برگشتم،  مادرش زنگ زده میگه خطرناکه هااا ، مواظب باشید،  بعد دایی ها و خاله ها همسرم کل عید از کرج اومدن اینجا، یکی نیست بگه اونا خطر نداشتن؟ 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
بگو اگه رفتی دیگه خونه نیا ... حداقل دو هفته باید قرنطینه بمونی

گفتم بخدا، گفتم رفتی دو هفته رات نمیدم تو خونه، بعدشم میرم خونه بابام

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه ...

چرا چیشده 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
مشکلت چیه اخه ک توی همه تاپیکا میری اینجوری میگی

آبروم رفت زندگیمو باختم همه چیزم رف حتی خانوادم

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
عزیزم خب با رعایت پروتکل های بهداشتی بهشون سربزن

وقتی باهاشون تو یه خونه باشم چطور پروتوکل های بهداشتی رو رعایت کنم

آبروم رفت زندگیمو باختم همه چیزم رف حتی خانوادم

میخوایی حرف بزنی شاید تونستیم راهنماییت کنیم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
دو ماه پیش در حد ۲۴ ساعت رفتم خونه بابام شهرستان و برگشتم،  مادرش زنگ زده میگه خطرناکه هااا ، م ...

واسه خودشون ایراد نداره که به شوهرم میگم انگار من عامل اصلی کرونا تو کشورم هیجا نمیرم ما بریم حتما انتقالش بیشتره

بهترین نیستم اما خودمم😍
واسه خودشون ایراد نداره که به شوهرم میگم انگار من عامل اصلی کرونا تو کشورم هیجا نمیرم ما بریم حتما ا ...

تو هم وردار هرجا دلت خاست برو، اصلا برو خونه بابات اونجا خودت رو قرنطینه کن

وقتی باهاشون تو یه خونه باشم چطور پروتوکل های بهداشتی رو رعایت کنم

با فاصله بشینین از ماسک استفاده کنین اگه سرفه یا عطسه میکنید دستمال داشته باشیدحتما زود برید و برگردید در حد رفع دلتنگی

چیکار کردی ک باعث چنین ابروریزی شدی؟ >تو مادری فکر بچهاتو کردی بعد خودت؟ 

فعلا ک آبروم رفت

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
فعلا ک آبروم رفت

تو چی فکر می‌کنی ک گفتم آبروم رفته

فعلا ک آبروم رفت

ازشون بخاه ک ببخشنت مقصر ابروریزی هم خودت بودی شاید با ی هوس زود گذر اول از خدا و بعدم از بقیه طلب بخشش کن بخاطر بچهات من بی مادری کشیدم 12سال پیش فوت شد نزار حسرت ب دل بمونن یا ی از خدا بیخبر بشه نامادری و عذابشون بده

ازشون بخاه ک ببخشنت مقصر ابروریزی هم خودت بودی شاید با ی هوس زود گذر اول از خدا و بعدم از بقیه طلب ب ...

هوس باز نیستم دست ی پسر ب دستم نخورده چرا هوس باز باشم