سلام خانوما تاحالاشده توزندگیتون احساس نارضایتی داشته باشین و همین نارضایتی ها باعث بشه داشته هاتونو فراموش کنین و نسبت به خدا گارد بگیرین و بخواین باهاش قهرکنین ناشکری کنین و ته دلتون یه حسادتی هم بوجود بیاد؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
اره من الان باخداکاتم چون هرچی خاستم نداد فقط نگاه کردوبه ریشم خندید .وقتی همه باعشقشون خوش بودن وبهم رسیدن من بایدمجردباشم وبی محلیای طرفموببینم وقتی ملت کارخوب پیداکردن من باید کاردولتی پیدانکنموبرم شرکت خصوصی حمالی کنم هعی خیلی چیزا
تقریبا همیشه.. کرونا نشون داد چقدر ناشکر بودیم و چیا داشتیم و ندیدیم
الان من یچیزی بگم شاید بقیه به حرف بیان توکرونا کم وبیش بیرون رفتم برای خرید لباس عید نرفتم چون تواین اوضاع نمیشه سرسری لباس خرید نمیشه هم زیادی بازار موند اما تاحدودی جاهایی که میخواستم رفتم