2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ب مادرش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 85 پست
کار درست میکنه

الان جوونا ندارن درامد ندارن خانواده ها پشتشونن حالا پشت ک نمیشن پولم میخان با اینکه در امدشون خوبه این واقعا ظلم یکم منطقی باش کسی ک بچشو دوس داره نمیخاد بهش سخت بگذره خانواده شوهرم میدونن درامدمون کمه خیلی درک میکنن رعایت میکنن حتی حمایتم میکنن چون خداروشکر وضعشون خوبه خدا بهشون برکتم میده ولی کسی ک داره میدونه بچش درامدی نداره واقعا رحم نداره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین کارو کردم دیروز رفتم دوتا مانتو خریدم 

اره هم بخر هم ازش بگیر به بهانه های دیگه برای خودت پس انداز کن هی بگیر بگو میخوام طلابخرم یابرو قسطی طلا بخر به شوهرت بگو چک بدع تا مجبورشه پاس کنه چیزای باارزش بخر برای خودت تا پس انداز شه چیزیم گفت بگو پس چرا داری به مادرت بدی برای من نداری اصلا واسه چی زن گرفتی😒خلاصه خرج چیزای باارزش براخودت کن 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

خودت خسته نکن‌ بخوان میدن میدن 

من شوهرم چند سال زیر بار نرفت نداد

ولی مادرش افتاد بیمارستان صدبرابر اون پول رو ازمون کشیدن الانم آوردنش انداختمش روی دست ما با دوتا بچه کوچیک توی این وضع کورنا کلی ویروس و آلودگی اوردن توی زندگی مون نمیشه هم حرف زد

پدرش درآمدش بد نیس یعنی میتونه از عهده زندگی شون بر بیاد ولی با این وجود از شوهرم پول میگیرن هر ماه حتی میگن گوشیمونو شارژ کن یا وقتی میخوان مهمونی بدن شوهرم من باید وسیله بخره براشون اینا علاوه بر پولیه که هر ماه به حسابشون میریزه منطقیون هم اینه که ما بزرگت کردیم وظیفته بهمون پول بدی دیگه فکر نمیکنن که این بیچاره  خودشم زن و بچه داره. مگه چند حقوق میگیره😑😑😑  

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

اره هم بخر هم ازش بگیر به بهانه های دیگه برای خودت پس انداز کن هی بگیر بگو میخوام طلابخرم یابرو قسطی ...

باورت میشه هیچ طلایی برای من نخریدن بااینکه من تحصیل کرذه ام و شغلم موقعیت اجتماعی بالایی دارع البته الان سرکار نمیرم

تازه قراره ی پولی دستمون بیاد خونه بخریم اگر خدابخواد میگن ی ده پونزده تومن ب ما بدین وضعشون خوبه ها

چقد طلبکارن دلشون نمبخاد بچشون پیشرفت کنه خونه بخره پدرمادر ارزوشونه ک بچه شون خونه بخر از اجاره نشینی در بیاد بعد اینا مانع میشن پدر مادر نیستن اینا😥

پدرش درآمدش بد نیس یعنی میتونه از عهده زندگی شون بر بیاد ولی با این وجود از شوهرم پول میگیرن هر ماه ...

ای وای این تاپیک و چیزایی بهم فهموند باورم نمیشه⁦☹️⁩

چقد طلبکارن دلشون نمبخاد بچشون پیشرفت کنه خونه بخره پدرمادر ارزوشونه ک بچه شون خونه بخر از اجاره نشی ...

وقتی گفتن ده پونزده تومن بده ب شوهرم واقعا عصبی شدم شوهرمم جلوی من گفت باشه میدم ولی بعد بهم بدین ولی کوووووو ارع اونام دادن حتما

تو هیچی نمیگی 

چی بگم،اگه حرف بزنم دعوا میشه،من بگم و نگم شوهر سادم بهشون میده  

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

وقتی گفتن ده پونزده تومن بده ب شوهرم واقعا عصبی شدم شوهرمم جلوی من گفت باشه میدم ولی بعد بهم بدین ول ...

حق داری خیلی سخته چی بگم بهت بچه ها احتراموشن میزارن چون پدر مادرن دوسشون دارن ولی اینا سواستفاده میکنن اک ندار باشن ماهم پولدار ادم میگ ثواب داره ولی اینحوری⁦☹️⁩بعد شوهرت ۱۵تومن از کجا میخاد بیاره ببین کسایی ک خانواده دوستن زن دوستم هستن از خواسته هات بکو توام حق داری ک خواستتو بهش بگی اک قبول نکرد بگو چ طور حرف مادتو زمین نمیزنی بگو خستم از اجاره نشینی از بی پولی 

مادرشوهر من از کنارش عبور کنیم گوشمون میبره.همیشه میگه پسر بزرگ کردم عصای دستم باسه.باورت نمیسه فقط مرغ و کوشت و ماهی غذاهاشه.خیلی به خودش میرسه.برنجش فقط برنج شماله.آجیلش هم همیشه تو کیفشه.اینم بگم هیچ درآمدی ندارن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چی بگم،اگه حرف بزنم دعوا میشه،من بگم و نگم شوهر سادم بهشون میده  

دقیقا مث‌بابام کوچکترین حرفی از خانوادش بدون بی احترامی مامانم میزد یه قهرایی طولانی‌میکرد ک زندگی رو زهر میکرد ک بگ نباید هیچگونه حرف بزنی وگرنه ازهمه چی‌محرومی حتی پولم نمیداد