2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ب مادرش پول میده

2744 بازدید | 85 پست

خانما شما همسرتون ب مادرش پول میده بااینکه مادرش خودس درامد داشته باشه یااینکه خونوادش ازش انتظار دارن ولی پولی دستش بیاد میلیونی بده بهشون بااینکخ خودشون داشته باشن

میده  ماهی ۱میلیون 

مادرش درامد نداره ولی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من چند سال درگیرم توقع دارن میده با اینکه پدر شوهرم درآمدش خوبه دوتا برادر شوهر مجرد هم دارم حقوق دارن خواهر شوهرمم مجرده باز حقوق داره ولی باز توقع از این متاهل ها دارن همش هم زیر سر عفریته خانم خواهر شوهر بزرگه هست 

اون درامد داره خیلی ام خوبه درامدش ما اجاره داریم و هزار خرج دیگه در امدمونم نصف اوناست باز میگیره

نذار بده اصلا

دوست منم مثل تو بود هرکاری کرد شوهرش حرف گوش نکرد اینم شروع کرد به ولخرجی ازقصد الان میگه شوهرم خرج خودمونم نداره منم همش میزنم توسرش میگم دادی مادرت تموم شد هرچی درامد اضافی داشت شوهرت به بهانه ها الکی ازش بگیرتوطی ماه

یاهم بروبه مادرشوهرت بگو ماخودمون لازم داریم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
اون درامد داره خیلی ام خوبه درامدش ما اجاره داریم و هزار خرج دیگه در امدمونم نصف اوناست باز میگیره

چ‌مادرای پیدا میشن باید پس قدر مادرشوهرم بدونم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز