2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همین راحتی نیست کلی شرایط داره تا گواهی بدن

چه بدن چه ندن خلاصه همچین تبصره ای هست

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
میتونه بزنه.ولی بچه هاش میتونه شکایت کنن بگن چون 60 سال رو ردکرده سلامت عقل نداشته

اونجوری باید از لحاظ پزشکی ثابت کنن که در سلامت عقل نیست مگه الکیه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

من یه راه بهت نشون میدم که بچه ها نتونن مادرشونو از خونه بندازن بیرون...به پدرت بگو بره محضر خونه رو سند بزنه به نام مادرت. ..ولی اختیارش تا زنده بودنش دست خودش باشه...اسمش یه چیز خصیه که یادم نیست..ولی خود نحضریا میدونن...مامان من خونه رو اینجوری کرد تا پس فردا یکی از عروسا اذیتش نکنه و بهونه بگیره که از خونه پاشو و حقمونو میخوایم.....چون اون زن داداشم سوپر میلیاردن..ولی مریض و موذیه و از اذیت دیگران ناراحته

من یه راه بهت نشون میدم که بچه ها نتونن مادرشونو از خونه بندازن بیرون...به پدرت بگو بره محضر خونه رو ...

الان اختیارش دست خودشه هی بذروبخشش میکنه 😔😔

میگم لاقل به اسم مادرم بزنه یه بخشیشو که اینم انقد تو عذاب نمونه و فک اینده رو نکنه 

باشه عزیزم دعوا که نداریم آروم باش

آخه همه ریختن سرم 😂پوزش 😚

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
باید مدارک ببرید که سلامت عقلی نداره بعد کمیسیون پزشکی باید تایید کنه پزشکی قانونی هم تایید کنه شاید ...

الان پدرم درسته مریضه ولی زوال عقلی نداره 

دیالیز میشه و دیابت داره و انسولین میزنه 

بنظرت با این شرایط بشه گواهی گرف ک زوال عقلی داشته ؟؟؟ 

الان اختیارش دست خودشه هی بذروبخشش میکنه 😔😔 میگم لاقل به اسم مادرم بزنه یه بخشیشو که اینم انقد تو ...

پس کلشو به نام بزنه..چرا یک سوم....حقشه..مهریه شه..بعد صد سال دور از جون مادرتون..وقتی فوت کردن بچه ها حقشونو اون موقع بگیرن

از این جهت مطمعنی میتونن شکایت کنن ؟؟ 

ببین گلم مرد در حین حیات نمیتونه بیشتر از ی سوم داراییشو وصیت کنه

ولی اگر این آقا در قالب صلح و یا هبه بده به همسرش حتی شش دانگ هیچ مشکلی نیست