آفرین اینام خوبه واقعا ولی کار من ازینا گذشته😁😁 باید بفکر چاره بود چون دیگه داره اذیتم میکنه و ن ...
عزبزم من که دمر میخوابم ناجور وشبهام هم خوب نمبخوابم اما ممنون که گفتی باید رعایت کنم.دوستام 8 ماه پیش حدودا .750 ژلش شد و 150 اجرت.یکی دیگه از اشناها چربی قبل عید زیر چشمش زد که من بدم نیومد 3 تومن شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دیدم داجب فیلر زیر چشم پرسیده بودید من خیلی خیلی ناراضی هستم با ابنکه فیلر خوب پیش دکتر خوبی هم زدم مثلا ،اما باعث ورم شده زیر چشمم انگار یه پفی داره و اینکه سیاه تر از گذشته شده انگار راه رسیدن خون به زیر چشمو میبنده حتی انزیم هم زدم بره بهترین کرم ها رو هم زدم داروهای رقیق کننده خم خوردم ولی خوب نشده الان یه سال هست
میشه بپرسم مال شما رو چه جوری زد؟ تو گودی چشمت زد یا اینکه از زیر گونه؟ چون به من گفت اگه زیر چشم بزنم خونریزی زیاد می کنه واسه همین از پایین گونه م کانولارو فرو کرد تااااااااا زیر چشمم. تا دیروز خوب بود( پریروز زدم) اما امروز پف زیر چشم داشتم باز.. حالا نمیدونم ءیا درست میشه؟ آخه من سینوزیت هم دارم و فکر می کنم پف زیر چشمم تا حدودی بخاطر اونه و دیگه اینکه باید طاق باز بخوابم ولی به سمت چپم می خوابم و صورتمم میچسبونم به بالش.