2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تجربه ی فیلر زیر چشم یا لب داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174841 بازدید | 89 پست
آفرین اینام خوبه واقعا ولی کار من ازینا گذشته😁😁 باید بفکر چاره بود چون دیگه داره اذیتم میکنه و ن ...

عزبزم من که دمر میخوابم ناجور وشبهام هم خوب نمبخوابم اما ممنون که گفتی باید رعایت کنم.دوستام 8 ماه پیش حدودا .750 ژلش شد و 150 اجرت.یکی دیگه از اشناها چربی قبل عید زیر چشمش زد که من بدم نیومد 3 تومن شد

عزبزم من که دمر میخوابم ناجور وشبهام هم خوب نمبخوابم اما ممنون که گفتی باید رعایت کنم.دوستام 8 ماه پ ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

ممنون که گفتی از دوستات و تجربیاتت

ب   الف  نون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله عزیزم خوب شد حدود 4 روزی ورم داشت ولی هر روز کمتر می شد و اینکه خیلی راضی بودم و حدود 9 ماه یا بیشتر دوام داشت

برو اینستا نمونه کاراشو ببین

https://instagram.com/mugeclinic

سلام دیدم داجب فیلر زیر چشم پرسیده بودید من خیلی خیلی ناراضی هستم با ابنکه فیلر خوب پیش دکتر خوبی هم زدم مثلا ،اما باعث ورم شده زیر چشمم انگار یه پفی داره و اینکه سیاه تر از گذشته شده انگار راه رسیدن خون به زیر چشمو میبنده حتی انزیم هم زدم بره بهترین کرم ها رو هم زدم داروهای رقیق کننده خم خوردم ولی خوب نشده الان یه سال هست 

سلام دیدم داجب فیلر زیر چشم پرسیده بودید من خیلی خیلی ناراضی هستم با ابنکه فیلر خوب پیش دکتر خوبی هم ...

سلام، عزیزم شما پیش کدوم دکتر تزریق فیلر زیرچشم داشتین؟

میدونم هوامو داری.....
سلام من فیلر زیرچشم زدم 3ماه پیش خیلی راضیم 

میشه بپرسم مال شما رو چه جوری زد؟ تو گودی چشمت زد یا اینکه از زیر گونه؟ چون به من گفت اگه زیر چشم بزنم خونریزی زیاد می کنه واسه همین از پایین گونه م کانولارو فرو کرد تااااااااا زیر چشمم. تا دیروز خوب بود( پریروز زدم) اما امروز پف زیر چشم داشتم باز.. حالا نمیدونم ءیا درست میشه؟ آخه من سینوزیت هم دارم و فکر می کنم پف زیر چشمم تا حدودی بخاطر اونه و دیگه اینکه باید طاق باز بخوابم ولی به سمت چپم می خوابم و صورتمم میچسبونم به بالش.