2777
2789
کدوم دعارو میخونی؟میشه بگی؟

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون اینا رو باهم میخونم بعنی در حد معجزه عمل میکنه عاااالی

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارومیس،اگه خواستین برین آدرس میدم،ی زنه تنهاس،بچه دارنشده،پیرشده ولی خ نه

ع واتساپی جایی نمیشه باهاشون تماس گرفت؟

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
از کجاس منبعش چیه از قرآنه؟

آره  دعاها رو ک میخونم تو قرآن هستن

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
چه دعایی؟

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون رو باهم میخونم خیلی جواب میده

ع واتساپی جایی نمیشه باهاشون تماس گرفت؟

نه عزیزم پیره از واتساپ سردرنمیاره که،ی زنه تنهاس بچه دار هم نشده،شوهرش فوت کرده،پول هم نمیگیره از کسی،خ پولدارهستن طایفشون و باباش،ارث زیادی بهش رسیده همشو در راه خدا خرج میکنه،به زنای طلاق گرفته یا بیوه بی خانمان هم جا میده میاره خونش نگهداری میکنه،کورده اهل سنت،باباش خ سیده مهمی بود،خدابهش خیر بده

میشه شماره ای اگه ازش داری بدی

خیر عزیزم از گوشی سردرنمیاره،واس ی خانمم توضیح دادم اینجا

نه عزیزم پیره از واتساپ سردرنمیاره که،ی زنه تنهاس بچه دار هم نشده،شوهرش فوت کرده،پول هم نمیگیره از کسی،خ پولدارهستن طایفشون و باباش،ارث زیادی بهش رسیده همشو در راه خدا خرج میکنه،به زنای طلاق گرفته یا بیوه بی خانمان هم جا میده میاره خونش نگهداری میکنه،کورده اهل سنت،باباش خ سیده مهمی بود،خدابهش خیر بده

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون اینا رو باهم میخونم بعنی در حد معجزه عمل میکنه عاا ...

خداکنه مال منم جواب بده

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐