2777
2789
آره خیلی اثر داره وقتی ک یک غلطی میکنم و میترسم مامانم دعوام کنه اون دعا رو میخونم یعنی بخدا لام تا ...

کدوم دعارو میخونی؟میشه بگی؟

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ حالا تو دل طرفم اثر داره ازدلش عصبانی نمیش؟؟

آره اثر داره اصلا عصبانی نمیشه😂😅

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
اره تاثیرداره من خودم انجام دادم والاراهی که مادرشوهرم نشونم دادیا م داد اعتقادنداشتم ولی الان دارم& ...

مشکلی براتون پیش نیومد؟ اخه من شنیدم کسی ک دعابگیره یه مشکلایی تو زندگی سرش میاد شادم دیوونه بشه😶

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
کیه؟

عزیزم من ارومیم،این خانمم سیده دختر به سیده مهمه،که باباش قبه داره،مردم میرن اونجا دعا میکنن،داداشم دستاش همش اگزما بود،کوچیک بودم اونموق بردن پیش بابای این خانم فوت کرد خوب شد،شفابخشن کلا

مشکلی براتون پیش نیومد؟ اخه من شنیدم کسی ک دعابگیره یه مشکلایی تو زندگی سرش میاد شادم دیوونه بشه😶

نه عزیزم چه مشکلی یکساله دارم بعدم برای دشمنی زندگی دیگران نکردم که برای بهترشدن زندگیم ازدست قوم ظالمین کردم