marmar_tala71 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1424 عنوان دعای زبون بند 1081 بازدید | 55 پست واقعا هست همچین چیزی؟اگه بگیریم اثر داره رو طرف مقابل یا همش الکیه؟اونایی که اعتقاد ندارن نیان 1399/02/19 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15223 دعا نویسش بلد باشه اره هست به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دخترمهربووون7595 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 748 من اعتقاددارم...خیلی دوس دارم امتحان کنم تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 مادرشوهر من این کارو کرد باهام و بیچارم کرد وقتی باطلش کردم اعتقاد پیدا کردم به این چیزا چون تازه عقلم به کار افتاده بود دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
دخترشبای_پاییز عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 7836 بله هستآیه صمٌ بکمٌ امیٌ فهم لا یرجعون رو بخونی و فوت کنی ب طرف زبونش بند میادالبته با نیت خالص یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین
یسنا۵۵۷۴ عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2662 آره خیلی اثر دارهوقتی ک یک غلطی میکنم و میترسم مامانم دعوام کنه اون دعا رو میخونم یعنی بخدا لام تا کام حرف نمیزنهولی باید اعتقادت قوی باشه با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲 ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹 دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
mamosh1000 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 420 من به ی چیزایی اره اعتقاد دارم ولی خود قرآن،بچه داداشم اصلا نمیخابید رفتیم دعا گرفتیم سرشو میذاره رو بالش خوابش میبره،داداشم کارو بارش اصلا رانمیفتاد براش گرفتیم تو ی ماه نزدیک ۱۵۰م بهش رسید،کلا این خانم خ طرف خداس،ولی دعای حروم درست نمیکنه
snww عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4759 بله هست آیه صمٌ بکمٌ امیٌ فهم لا یرجعون رو بخونی و فوت کنی ب طرف زبونش بند میاد البته با نیت خالص واقعا؟شما انجام دادین؟ این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
marmar_tala71 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1424 من اعتقاددارم...خیلی دوس دارم امتحان کنم منم😑
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 من به ی چیزایی اره اعتقاد دارم ولی خود قرآن،بچه داداشم اصلا نمیخابید رفتیم دعا گرفتیم سرشو میذاره رو ... کجاست این خانوم راهنماییم میکنی دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
snww عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4759 من به ی چیزایی اره اعتقاد دارم ولی خود قرآن،بچه داداشم اصلا نمیخابید رفتیم دعا گرفتیم سرشو میذاره رو ... کیه؟ این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
setareee7292 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1703 اره تاثیرداره من خودم انجام دادم والاراهی که مادرشوهرم نشونم دادیا م داد اعتقادنداشتم ولی الان دارم
شکلات_n عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 1921 آره خیلی اثر داره وقتی ک یک غلطی میکنم و میترسم مامانم دعوام کنه اون دعا رو میخونم یعنی بخدا لام تا ... خخخ حالا تو دل طرفم اثر داره ازدلش عصبانی نمیش؟؟ بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
دخترشبای_پاییز عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 7836 واقعا؟شما انجام دادین؟ ببین این از اونا نیست ک بدی کسی رو بخوادمثلا تو جمع میترسی بچه ت یه چی بگه آبروتو ببره میخونی فوت میکنی طرفش تا اونو نگه یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین
سهیلاخانوم عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 5222 الیوم نختم علی افواههم وتکلمنا ایدیهم وتشهد ارجلهم بما کانوا یکسبوناینو بخون فوت کن به طرف خوب میشه نه کامل وآزارش خیلی کم میشه خودم تجربه کردم 🥰🥰🥰😇